Akce | 20.1.2021 | Martin Macourek

Nebývalý komfort při online nákupech. Tipli.cz umožňuje platit méně bez práce

Ušetřené peníze jsou vydělané peníze. S českým portálem Tipli.cz ušetříte při každém nákupu. Vyhledává za vás totiž ty nejlepší slevy, a vrací peníze zpět z nákupu. Po bezplatné registraci vám stačí jedno kliknutí.

Jestli jste se ještě nesetkali s pojmem cashback, měli byste to rychle změnit. Během posledních let se stal totiž trendem v online nákupech. Jedná se doslova o peníze zpět, které vám po nákupu vrátí specializovaný webový portál. U nás je jedním z nejlepších Tipli.cz. Kromě vratek za nákupy za vás vyhledává slevové kódy a díky doplňku pro prohlížeč šetří také váš čas.

Za nákupy získáte peníze zpět

Vtip cashbacku je v tom, že na něm vydělají všechny strany. Tipli dělá partnerským e-shopům reklamu a přivádí zákazníky. Za tržby, které takto obchodům zprostředkuje, dostane provizi a o ni se rozdělí s vámi. Bez vás by totiž žádná provize nebyla. Ve svých nákupech navíc nejste omezeni, na Tipli totiž najdete přes 870 obchodů, v nichž získáte peníze zpět.

Abyste vám bylo možné připsat takovou odměnu za nákup, stačí se bezplatně registrovat. Co je potřeba udělat potom? Řekněme, že vás zaujala Sephora sleva na kosmetiku. V takovém případě otevřete web Tipli, najdete si zde obchod Sephora a pomocí tlačítka „nakoupit“ se do něj necháte přesměrovat. Kolik procent z ceny vám po schválení obchodníkem bude připsáno zpět, vidíte předem u loga obchodu.

Nechte za sebe pracovat počítač

Muset před každým nákupem navštívit ještě jeden web by se ale brzy zprotivilo. Tipli proto nabízí geniální řešení: Doplněk pro internetové prohlížeče, který vás automaticky upozorní na dostupné slevy a odměny za nákup. Když navštívíte e-shop, na který můžete uplatnit slevový kód nebo peníze zpět, zobrazí se vám tlačítko, se kterým to zvládnete na jedno kliknutí. Jestli je dostupný nějaký eObuv slevový kód tak nebudete muset hledat vy, ale počítač vám ho nabídne sám.

Levněji pořídíte módu i zdraví

Škála obchodů, kterou na Tipli najdete, je neuvěřitelně pestrá. Mezi více než patnácti sty obchody, které jsou na Tipli zastoupeny, najdete oblíbené prodejce s módou, e-shopy s elektronikou, ubytováním nebo vybavením pro domácí mazlíčky. Máte-li v plánu objednávat léky nebo léčivé přípravky, potěší vás Pilulka slevový kód. Pilulka je velká online lékárna, nabízí ale také sportovní výživu nebo drobné elektro pro péči o tělo. Jestliže ale nechcete dělat několik nákupů na různých e-shopech a platit několikero poštovné, rádi nakoupíte vše na jednom místě. V takovém případě si nezapomeňte vyzvednout slevový kupon Mall.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz