Sociální sítě
Nahoru

MeisterSinger slaví dvacet let své existence

Německá značka MeisterSinger si letos připomíná už dvacet let, které uběhly od jejího založení. V průběhu roku tak plánuje odhalit hned několik speciálních edic svých slavných jednoručkových hodinek, přičemž první odhalenou edicí je sty kusy omezená produkce modelu Astroscope.

Edice Astroscope zobrazuje všední dny týdne způsobem, jaký dosud nebyl neviděn – a to unikátním způsobem, který se váže ke vztahu k nebeským tělesům, jež byla od starověku přisuzována různým dnům v týdnu. Nová varianta, navazující na loni v průběhu veletrhu Inhorgenta odhalenou řadu, byla navržena s tmavým číselníkem, který představuje noční oblohu. Číslice jsou zobrazeny jemným patkovým písmem a astronomické symboly jsou navrženy v oranžové barvě. Spolu s luminiscenčním nánosem zvýrazněnou ručkou lze čas snadno přečíst i v noci.

Z číselníku výroční edice, kterou v Čechách s cenovkou mírně pod 60 000 Kč, nabídne hodinářství ChronoShop, lze tedy vyčíst mnohé – k pondělí je přiřazen Měsíc, k úterý Mars, ke středě Merkur, ke čtvrtku Jupiter, k pátku Venuše, k sobotě Saturn a k neděli Slunce.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.