Sociální sítě
Nahoru

Highney. Těšte se na Bar, který už existuje…

Kouzelná pohlednice z krásné doby před sto lety. Nostalgická atmosféra, mahagonové stěny, působivý krb s otevřeným ohněm a praskajícím dřevem. Právě ten má lví podíl na atmosféře hřejivého domova, jež vás uvítá po procházce zasněženou krajinou či po vydatné porci lyžování. Prostě a jednoduše bar anglického střihu v Krkonoších.

Že takové místo snad ani neexistuje? Ale existuje, čeká na vás v novém hotelu Soyka ve Špindlerově Mlýně, který stejně jako Hotel Savoy spadá do skupiny Asten Hotels. Jen co nám vrátí svobodu, s radostí usedneme do příjemných sametových ušáků a necháme si namíchat lahodný drink. Ještě před rokem samozřejmost, dnes ovšem toužebně očekávaný zážitek, na který se už všichni těšíme.

Tak si pojďme náš tajemný bar zatím představit. Jmenuje se Highney (čti hajnej), což je po Soyce další hříčka se slovy a jmény z populárních Krkonošských pohádek. A co vás čeká? „Teplé intimní osvětlení se matně rozpouští a láká hosty z ulice na něco moc dobrého, mazlivého a všem podvědomě známého. A co si pro nás připraví barman? Základ jeho nabídky stojí na dostupnosti z Čech. Takže se nesmíte divit, když se zde potkáte s českým ginem, českou whisky, vodkou a nebo rumem. Samozřejmě hosty nemine ani klasika typu českých a moravských pálenek a kořalek. A koktejly? Potkáme se s klasikou typu Old Fashioned a také se Signature koktejly, kde si myslíme, že Smoked Highney na bázi zakouřené whisky bude přesně tím, co rozbije Špindl. A k tomu dobrá lounge hudba a sláva, máme plno. Tedy snad někdy v blízkém budoucnu…,“ doufá Iva Gajdošíková, marketingová manažerka společnosti Asten Hotels, která nový hotel provozuje.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.