Sociální sítě
Nahoru

Praktická nabíječka baterií

Zajímavou novinkou nejen pro ekologicky zaměřené uživatele je nový Varta Eco Chager. Samotné zařízení je z 50 % vyrobeno z bioplastů. U verze s přiloženými bateriemi bylo opět využito recyklace. Baterie jsou vyrobeny z 11 % z recyklovaných materiálů. Tím nicméně zajímavosti nekončí.

Nabíječka totiž může využít řadu zdrojů energie pro nabíjení baterií. Jednou z možností je přiložený microUSB zdroj (5 V a 2,1 A). Eco Charger díky integraci microUSB portu můžete připojit také k počítači a nabíjet přímo z něj. Stejně tak můžete využít nabíječku mobilního telefonu a praktické může být také využití nabíjení i z powerbanky a možnost tak dobít baterie naprosto kdekoli.

Cena: 999 Kč včetně 4x 2100 mAh, bez baterií 759 Kč

Eco Charger nabízí čtyřkanálové nabíjení a je tak možné nabíjet i pouze jednu baterii nebo různé kombinace AA a AAA NiMH baterií. O každém slotu resp. baterii a stavu nabíjení informují dvě diody. Majitel ocení minimální rozměry a nízkou váhu, což obojí umožnuje nabíječku bez problémů mít vždy u sebe. Cestovatelé uvítají mezinárodní použití díky podpoře 240 i 120 V.

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.