Sociální sítě
Nahoru

Samsonite Magnum Eco- přispívá k čistotě planety

Samsonite slaví Den Země, který si připomínáme dnes 22. dubna, uvedením nové kolekce Magnum Eco. Tím se značka posouvá zase o krok dál na své zodpovědné cestě stát se nejudržitelnějším světovým výrobcem volnočasových a cestovních zavazadel.

Kolekce Magnum Eco je vyrobena z recyklovaného plastového odpadu, jako jsou kelímky od jogurtů a plastové lahve, což představuje průlom ve výrobě zavazadel. Magnum Eco, který značka uvádí po celém světě. Jak název napovídá, byl vyroben s co největším ohledem na životní prostředí.

Magnum Eco je vyrobený v Evropě, z recyklovaného plastového odpadu. Tato nová kolekce kufrů je výsledkem několikaletého výzkumu, vývoje a úzké spolupráce s Quality Circular Polymers (QCP), společnou recyklační firmou společností SUEZ a LyondellBasell.

Jedná se zároveň o první celosvětově uvedenou kolekcí kufrů Samsonite z recyklovaného plastu od konečných spotřebitelů. Díky technologii materiálu Recyclex jsou skořepiny vyrobeny z recyklovaného polypropylenu a vnitřní tkanina z recyklovaných PET lahví. Například na výrobu kufru velké velikosti je použit recyklovaný plastový odpad odpovídající 483 jogurtovým kelímkům a 14 plastovým lahvím.

Nejenže je Magnum Eco vyroben z ekologicky šetrných materiálů, ale je také lehký a odolný proti nárazům. Zaručuje ten nejlepší zážitek z cestování. Prošel všemi přísnými pevnostními testy, kterými je Samsonite dobře známý. Tato nová zavazadla patří mezi nejlehčí ve své kategorii. Jsou lehká jak v ruce, tak v mysli.

Magnum Eco se dodává ve 4 velikostech a 5 barvách inspirovaných přírodou. Vyberte si velikost, která vyhovuje vašim cestovním potřebám, barvu, která vás nejvíce potěší, a očekávejte, že budete znovu cestovat po světě s vědomím, že jste udělali něco dobrého.

Strategie „Naše zodpovědná cesta“ společnosti Samsonite se zaměřuje na navrhování produktů, které vydrží, zavazuje se ke snížení dopadu společnosti na planetu a na vztahy s lidmi, partnery a komunitami. Tento závazek k udržitelnosti bude pohánět i naše budoucí inovace.

Více z rubriky Módní doplňky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.