Sociální sítě
Nahoru

Louis Vuitton dodavatel pouzdra na trofej pro vítěze Velké ceny Monaka Formule 1

Letos v květnu bylo oznámeno víceleté partnerství značky Louis Vuitton a Monackého automotoklubu – Automobile Club de Monaco. Zároveň bylo představeno originální cestovní pouzdro na trofej pro vítěze Velké ceny Monaka Formule 1.

Ručně vyrobené pouzdro vzniklo v historické dílně v Asnières na předměstí Paříže. Je dokonalým ztělesněním tradičního know-how značky Louis Vuitton, čerpá však inspiraci také z dlouholetého odkazu Velké ceny Monaka Formule 1, která v letošním roce oslaví již 78. ročník.

Ikonické plátno Monogram zdobí rudý odstín monacké vlajky. Červené linie vykreslené do tvaru písmene V na oslavu vítězství lemuje bílý pruh. Připomíná, že se jedná o zcela unikátní trať, která vede městskými ulicemi a jejíž projetí vyžaduje nejen skvělé řidičské schopnosti, ale i notnou dávku odvahy a přesnosti. Zakázkový kufr v barvách knížectví bude ukrývat trofej vyobrazující 19 zatáček na trati o délce 3,337 km. Trofej je určena pro vítěze prestižní Velké ceny Monaka Formule 1, jež se pojede 25. května 2021.

Unikátní partnerství je vůbec prvním spoluprací proslulého francouzského módního domu a organizátora legendárních závodů Formule 1. Obě ikony spojují sdílené hodnoty, jako je tradice, pokrok a touha po dokonalosti. Velká cena Monaka Formule 1 je jednou z nejslavnějších a nejsledovanějších akcí na celém světě. Organizuje ji Monacký automotoklub (ACM) pod patronátem prince Alberta II.

Více z rubriky Módní doplňky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.