Sociální sítě
Nahoru

Nízkokalorické hotovky Slim Pasta pro každý den

Rychlá, opravdu chutná a naservírovaná za 90 vteřin. Taková jsou nová hotová jídla od Slim Pasty. Pochoutky s nízkým obsahem kalorií, jejichž základem jsou konjakové těstoviny a lahodné omáčky, vás provedou hned čtyřmi světovými kuchyněmi – slunnou Itálií, provoněným Středomořím, tropickým Thajskem či posvátnou Indií. To vše s minimem kalorií, bez lepku a konzervačních látek. Jestli řešíte nedostatek času na vaření nezdravými fastfoody, zpozorněte.

Nepřehlédnutelným trendem posledních let je tzv. rychlostravování, které reaguje na dnešní uspěchanou dobu. Počty fastfoodových občerstvení rostou jak houby po dešti a jsou čím dál více vyhledávaná. Jejich oblíbenost má jednoduché důvody: lákavě vyhlížející menu na perfektně nafocených reklamních materiálech, široká nabídka “skvělých jídel”, které dostanete do ruky za pár minut, nebo vám s nimi sympatický kurýr zazvoní přímo u dveří. Má to ale velký háček, tyto pokrmy mají často vysoký obsah soli, jsou tučné, kalorické, postrádají potřebné živiny, a lehce se po nich přibírá na váze. „Jídla z fastfoodů mají většinou příliš vysokou energetickou hodnotu, kterou tělu dodávají prostřednictvím poměrně velkého množství obsažených tuků a sacharidů,“ potvrzuje Monika Rychlovská Tělupilová, výživová poradkyně Slim Pasta.

Slim Pasta je odborníkem na konjakové přílohy, které jsou v České republice hitem posledních měsíců. Díky absenci sacharidů, lepku a laktózy jsou vhodné pro redukční diety, aktivní sportovce i jedince, kteří si nemohou běžné přílohy dopřát kvůli výživovým omezením. Nyní Slim Pasta přichází s novou řadou hotových jídel, která si určitě zamilujete.

Tuto skvělou alternativu nezdravých fastfoodových jídel oceníte, pokud si hlídáte váhu, nemáte na vaření čas a zároveň neholdujete chemicky upraveným tučným pokrmům. Příprava hotových jídel Slim Pasta je totiž velmi rychlá a jednoduchá. Stačí jen vyjmout jídlo z obalu, ohřát po dobu 90 vteřin a můžete servírovat. Jejich kalorická hodnota se navíc pohybuje pouze od 42 kalorií do 83 kalorií na 100 g. „Hotová jídla od Slim Pasty tělu dodají přiměřené množství energie s minimem tuků i sacharidů, takže jednoduše a chutně odlehčí váš jídelníček. Můžete je bez obav zařadit do svého stravovacího plánu,“ dodává Monika Rychlovská Tělupilová. Slim Pasta hotová jídla obsahují BIO konjakové přílohy a lahodné omáčky s nízkým obsahem tuků, cukrů a soli. Jsou bezlepková, vhodná pro vegetariány i vegany a nenajdete v nich žádná umělá barviva, umělá aromata ani konzervanty.

Novinku od Slim Pasty uvítají i gurmáni s vytříbenými chutěmi. Zaručeně je uspokojí originalita receptur a výběr kvalitních ingrediencí, které dávají označení “hotové jídlo” zcela jiný rozměr. V nabídce naleznete italské Arrabbiata se špagetami v pikantní tomatové omáčce, špagety Mediterranea na středomořský styl, oblíbené thajské Pad Thai, zeleninové Pannang Curry s nudlemi či indické Tarka Dal se žlutou čočkou a rýží.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.