Sociální sítě
Nahoru

Nové a la carte menu v Alcronu

Je libo navštívit bar či restauraci? Tuhle otázku si již nemusíte pokládat, pokud se rozhodnete ochutnat něco ze specialit hotelu Alcron. Právě zde startuje v polovině května nové a la carte menu, které je opět ve znamení sezónnosti. Nezáleží, kam vaše kroky zamíří. Jedno je jisté, vždy se zárukou excelentního zážitku.

Oba provozy v rámci hotelu Alcron disponují novým menu, které v sobě skýtá například mezi předkrmy Pstruh, studená chřestová polévka, hroznové víno, lískové oříšky či Rajčata, hořčice, ricotta.

Hlavní chody zdobí Vepřové od Klouby, mrkev pečená v seně, bluma, houby nebo Treska, cuketa, zelené olivy, ančovičky. Nechybí oblíbené dezerty se signature koblížky, tentokrát s vanilkovým krémem, ibiškem a ovocem. Absolutní novinkou je Jahodový tart s bezinkou, libečkem, který je doslova povznášející.

Milovníci BeBop Baru, vědí, že bez Tradičního Club Sendviče či BeBop hovězího burgeru, jako by návštěva baru nebyla úplná. Právě oni se nemusí bát, tyto evergreeny zůstávají v jednotné nabídce.

Na místě či s sebou. Vše je možné. Nemluvě o signature drincích z BeBop baru v alkoholické i nealkoholické verzi. Jednotná kvalita prolínající se celým hotelem Alcron.

Více z rubriky Gastro

  • Probudit se uprostřed vánoční pohádky ukryté v luxusním apartmá

    Advent je jedním z nejkouzelnějších období celého roku a Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague promění vánoční přání v nezapomenutelné zážitky....

    Jan Pešek17.9.2021
  • Kavárna Slavia opět ožívá

    Nejslavnější pražská kavárna na pravém břehu Vltavy naproti Národnímu divadlu je znovu otevřena. Bohatá historie, skvělá atmosféra a nádherný výhled z...

    Marek Zelený16.9.2021
  • Kampa Park v nové podobě

    V novém kabátě a s novou energií. Stálice pražského fine diningu využila nucenou přestávku k odkládané rekonstrukci vnitřních interiérů a nyní...

    Jan Pešek15.9.2021
  • Speciální menu do letadla zpříjemní cestování

    Hlavní sezóna cestování sice pomalu končí, stále více lidí ale dává přednost klidnějšímu období a prodlouží si léto dovolenou v exotice....

    Marek Zelený15.9.2021
  • PRU58 full version

    Je tu podzim a přichází další milník restaurace PRU58. Nově otevřený podnik během léta absolvoval soft provoz. A teď je to...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Dlouho očekávaný výčep Pult otevřel v Celnici

    Špičková technologie, precizní čepování a moderní prostředí – to je koncept podniku Pult. Stojí za ním stejní lidé, kteří byli u...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Trezorové menu Marka Fichtnera v restauraci Červený jelen

    Koncem září se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začne podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek13.9.2021
  • Jižní Tyrolsko zavoní v Pelikánovi

    Pražská restaurace Pelikán patří mezi nováčky, ale díky historii, která se k místu váže, skvělému servisu a nabídce, si už našla...

    Jan Pešek10.9.2021
  • U Tellerů: Vinohradská novinka plná překvapení

    Zkušený šéfkuchař David Kalina, stojící za úspěšnými projekty v podobě restaurací Mincovna a Tiskárna, se může pochlubit novým podnikem. Ve vinohradské...

    Marek Zelený9.9.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.