Sociální sítě
Nahoru

Třídenní testovací jízdy v Inveltu měly rekordní účast příznivců strojů BMW

Motorkářská sezona již začala plným tempem a i tento rok společnost Invelt umožnila milovníkům motorek BMW otestovat kompletní řadu modelů z nabídky mnichovského výrobce exkluzivních motocyklů v rámci BMW Motorrad RoadShow Invelt 2021.

Vzhledem k opatřením nebylo letos možné realizovat tradiční jednodenní sraz majitelů strojů BMW, kdy od pražského Inveltu vyráželi účastníci na spanilou jízdu.

Všichni se shodnou na tom, že při koupi motorky jsou klíčové testovací jízdy, a proto se letošní akce s nabídkou vybírat a testovat v rámci třídenní roadshow z osmnácti strojů BMW až čtyři denně těšila maximální možné účasti. Celý program byl zajištěn za respektování mimořádných a ochranných opatření vlády.

Každý den bylo připraveno dvanáct hodinových slotů s možností vyzkoušet si vybranou motorku na trase dlouhé kolem 30 km. V prodejích BMW Motorrad vládnou cestovní endura s klíčovými modely BMW R 1250 GS a BMW R 1250 GS Adventure.

Tyto motorky jsou ztělesněním dokonalé syntézy optimálních vlastností pro cesty na dlouhé vzdálenosti, kombinované se sportovní dynamikou a schopností popasovat se v rukou dobrého jezdce i s těžším terénem.

Motorkáři měli možnost otestovat i motocykly ze segmentu cruiser v podobě modelů First Edition: BMW R 18 a BMW R 18 Classic. Oba stroje čerpají z tradice historických motocyklů BMW. Nově německá značka nabízí ještě širší sortiment příslušenství pro tyto modely.

Výbava s názvem Option 719 BMW Motorrad přidává další prvky, které umožňují dosáhnout nejvyšší úroveň individualizace těchto motorek. Ti, co preferují ostré průjezdy zatáčkou a sportovní styl jízdy, a přitom rádi cestují, vyzkoušeli superbike BMW S 1000 XR. Model, který má 160 koní a zároveň na něm můžete pohodlně sedět.

Po celé tři dny se o klienty starali odborníci z oddělení motocyklů společnosti Invelt, kteří motorky znají detailně nejen z manuálů, ale hlavně ze sedla. Kompletní řadu modelů k 40. výročí GS a všechny novinky včetně příslušenství si mohli testující prohlédnout v nově rekonstruovaném showroomu Invelt pro motocykly, který je svou velikostí přes 700 m2 největším v České republice. Zároveň, pokud si motorku zájemce objedná v Inveltu během května, dostává oproti standardním 3 letům 5 let záruky jako bonus pro ještě větší radost

z jízdy.

Více z rubriky Motocykly

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.