Sociální sítě
Nahoru

Potěšte novomanžele originálním dárkem

Vybrat svatební dary bývá někdy pěkný oříšek. Buďte letos jiní, nápadití… Zapomeňte projednou na obálky s penězi a potěště novomanžele třeba originální pamětní mincí. Stane se nejen krásnou upomínkou na významný den, ale i hodnotným talismanem.

 CRYSTAL COIN STROM ŽIVOTA

Unikátní stříbrné mince s broušeným českým křišťálem jsou výsledkem spojení tradičních jabloneckých řemesel – medailérství České mincovny a sklářství společnosti Preciosa – jaké nemá na celém světě obdoby. Symbol stromu je pro manžele příznačný – spojuje v sobě život, zázemí a jistotu. Ať už je jeho význam náboženský, filozofický či folklórní, ve všech případech je vyjádřením prastarého konceptu, který symbolizuje jednotu a vzájemné propojení veškerého stvoření.

Stříbrnou minci Crystal Coin – Strom života od značky Česká mincovna pořídíte za 2 950 Kč.

 

ČTYŘLÍSTEK PRO ŠTĚSTÍ

Každý člověk sem tam zabloudí očima v jeteli a doufá, že se na něj usměje štěstí v podobě čtyřlístku. Najít ho – to však rozhodně není jen tak. Říká se totiž, že jeden lístek navíc má jen jedna rostlinka z deseti tisíc. Darujte ji novomanželům na památku, vždyť štěští je to, co jim  ze srdce přejeme nejvíc…

Stříbrnou minci Crystal Coin – Čtyřlístek pro štěstí od značky Česká mincovna pořídíte za 2 890 Kč.

 

SVATEBNÍ DUKÁT

Není divu, že se v textu populární americké písně o manželství z roku 1892 „Bicykl pro dva“ vyskytuje právě dvoukolo. Tandem je totiž velmi příhodnou analogií pro manželství. Není snadné najít souhru, ale pokud se to manželům podaří, odměnou je jim vzájemná síla, jistota a radost ze společného zážitku. Motiv dvoukola zdobí z jedné strany i svatební dukát České mincovny, z té druhé je pak doplněn slavnostními květy, stužkami a srdíčky. Srdečné věnování můžete vepsat i do certifikátu pravosti, který je součástí elegantního balení.

Zlatý svatební dukát od značky Česká mincovna pořídíte za 9 490 Kč, ve stříbrné variantě je pak k dostání i svatební tolar – ten pořídíte za 1590 Kč.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.