Sociální sítě
Nahoru

Úchvatná vůně Narciso Eau neroli ambrée

Nová vůně designéra Narciso Rodriguez nese jméno Eau neroli ambrée a oslavuje povahu přitažlivosti a výtvarného umění svádění zářivou novou ženskostí a svěží zářivostí.

Pokračující pocta svůdným silám slunce, jeho smyslnosti a brilantního světla je nově zachycena syntézou zářivých květinových aspektů. Stejně jako parfémová voda evokuje vůně, tak novinka Eau neroli ambrée ženskou auru se vzácnou intenzitou a živým teplem.

Ve vůni Narciso Eau neroli ambrée (2 890 Kč/90 ml) zdůraznil parfumér Aurélien Guichard, dlouholetý́ spolupracovník, květinový́ aspekt pomerančového květu, aby vytvořil novou, zářivou květinovou vůni.

Jádro řady vůní Narciso je definováno obklopujícím srdcem pižma, transformovaným hrou dřevitých a květinových tónů s náznaky jantaru. Každá vůně značky je dále transformována prostřednictvím jedinečných variací not, přičemž je zachován podpis, který́ odlišuje vůně Narciso Rodriguez.

Ambrée Narciso Eau neroli odráží živou novou ženskost prostřednictvím své výrazné květinové fazety. „Pomerančový́ květ má velmi ženskou stránku. Květina a okvětní lístky mají skutečnou smyslnost – jsou přizpůsobivé a zároveň velmi smyslné,“ říká parfumér Aurelien Guichard. Podpisové pižmo s nádechem pomerančového květu a jemně jantarových tónů je dále zvýrazněno infuzí oleje z neroli a kašmíranu.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.