Sociální sítě
Nahoru

Dopřejte svým miláčkům opravdový luxus

FALCO DOG a FALCO CAT jsou určené pro mazlíčky, kteří mají mlsné jazýčky. Jsou výjimečné nejen vzhledem, ale i obsahem. Řada je složena ze 100% svaloviny. Konzervy jsou ručně plněné pro zajištění nejlepší kvality, a to pouze výběrovou svalovinou bez přidané rýže, obilovin nebo drobů. Jedná se o čistě přírodní produkty bez žádných přidaných chemických přísad, barviv a umělých dochucovadel.

Nabídka je pestrá vybrat si je možné z různých druhů, a to z hovězí či jelení kýty nebo filetu z lososa a králíka. Od lososa, který je pro mazlíčky chuťově velice atraktivní a patří mezi nejlepší přírodní zdroje omega-3 mastných kyselin.

Obsahuje vysoké množství kvalitních bílkovin, které plní v organismu řadu důležitých funkcí. Například pomáhají při hojení ran, chrání zdraví kostí, blahodárně působí na srst, udržují svalovou hmotu při hubnutí a stárnutí. Pravidelná konzumace lososa může snížit riziko onemocnění srdce a cév.

Hovězí patří k nejhodnotnějším druhům masa, a to především díky vysokému obsahu plnohodnotných bílkovin, esenciálních aminokyselin, železa a vitamínů B2. Navíc, je přirozeným zdrojem CLA – konjugovaná kyselina linolová, která napomáhá k vytvoření optimální rovnováhy mezi svalovou a tukovou hmotou. Hovězí maso není tučné, obsahuje 3-6 % tuku, proto je vhodné i pro psy s nadváhou.

Další maso je králičí svalovina je díky své vysoké stravitelnosti, nízkému obsahu cholesterolu a tuku vhodná jako zdroj plnohodnotné výživy. Z vitamínů převažují nejvíce vitamíny B2, B6 a B12. Vitamíny řady B jsou nezbytné živiny a jsou důležité především pro správnou funkci krvetvorby, nervového systému a imunitního systému.

Až po jelení kýtu, obecně zvěřina patří mezi lehce stravitelná masa. Jelení svalovina je velmi dietní, obsahuje minimum tuků, ale zároveň je výživově velmi hodnotná. Obsahuje důležité vitamíny skupiny B, minerální látky jako železo a fosfor. Je bohatá na bílkoviny, sodík a draslík.

Gramáž 120g je navržena tak, aby krmení bylo snadné a jednoduché. Stačí vyklepnout do misky a obal vyhodit. Konzervy jsou ideální na výlety, protože Vám nezaberou skoro žádné místo v batohu. Navíc, si pro vás firma FALCO připravila speciální mix balení, které obsahuje dva kusy od každého druhů, aby váš mazlíček mohl ochutnat všechny varianty.

Tato řada je sestavena přímo od majitele firmy MVDr. Jiřího Sokola. FALCO je česká rodinná firma a její historie sahá až do roku 1993. Již od založení se drží svého motta „Vyrábíme opravdu z masa.“ Sídlí nedaleko Slatiňan, kde se tyto konzervy vyrábějí. V její nabídce je možné najít nejen masové konzervy, ale také mražené maso a sušené pochoutky.

Více z rubriky Mazlíčci

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.