Sociální sítě
Nahoru

Pelikán se stal Fénixem

Nejde o biologii ani mytologii, ale přirovnání, které je podložené faktem. Restaurace Pelikán se snažila otevřít v mezi pandemickém období. Během této situace byl start doslova zmrazen.

Pravým datem otevření je 17.6.2021, kdy Pelikán vstává z popela a jako bájný Fénix ožívá. Tradice, kvalita, historie, množství energie ve zdech je k dostání nyní pro každého.

Právě v červnový podvečer se realita stala skutečností. Na Příkopy přijela Formule 3 ze stáje Effective Racing a zaparkovala mezi výjimečným nábytek ze showroomu Stopka.

Spojení nejen těchto faktů změnil obyčejnou opening akci na neopakovatelnou událost roku 2021. Na nové zahrádce, která je umístěná na pulsujících Příkopech, každý po příchodu dostal sklenku bublin Chandon garden Spritz.

Právě ony jsou signature na této zahrádce, avšak milovníci vína si přijdou taky na své. Večerem provázel moderátor Jan Smetana a díky němu hosté nepřišli o taneční vystoupení, kuchařskou show či Burlesque v akci.

Nutno zmínit i strhující příjezd Karlose Vémoly na jeho nové motorce, která bylo předvojem sázky Vladimíra Netušila z Effective Racing a právě Karlose Vémoly, kdo bude na okruhu rychlejší a kdo vyhraje v kleci.

Zahrádka, restaurace i byznys klub každý den vítá hosty. Každý se může stát členem a čerpat výhody klubového členství a nalézt nové byznys příležitosti. Pozor počet členů je limitován a zbývají poslední místa.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.