Sociální sítě
Nahoru

Alice Bendová už nebude hubnout do plavek

Alice Bendová je v jednom kole, často je na natáčení a doma si jen tak neodpočine. Proto nás překvapilo, když jsme se dozvěděli o novince, kterou si pořídila. Jak sama tvrdí, není to ale jen pro ni, ale hlavně pro rodinu a přátelé, které často hostí u sebe doma.

Zjistili jsme, že si Alice nechala nedávno postavit na svojí zahradě kamennou venkovní kuchyň, jejíž součástí je kromě grilu také udírna. Se svým dlouholetým přítelem Michalem jsme je zastihli, jak v krbu poprvé zažehli oheň a také hned otestovali, jak se griluje a udí. Alice si posteskla, že si kuchyň nemůže s sebou převézt na Kanárské ostrovy, kde má apartmán a kam s rodinou pravidelně jezdí.

Je tedy otázka, jestli nezůstane celé léto doma, protože na zahradě jim nechybí ani prostorný bazén. Mají tak o letní radovánky postaráno a budeme zvědaví, jak se Alici i Michalovi podaří udržet si štíhlou linii.

Kuchyň mají od kameníka, který postavil podobnou i na Zanzibaru v luxusním resortu, kam jezdí Simona Krainová s manželem a dětmi a grilují si tam antilopy. Alici se tam sice antilopa nevejde, ale nějaké to menší prasátko by se jí tam určitě vešlo.

Kuchyně od Toma Hrdiny jsme si zamilovali už u našich známých, kteří si ji od něj nechali postavit. Mimochodem, jeho práce a návrhy jsou opravdu skvost. A my jsme rádi, že můžeme také zářit při sezeních s rodinou a známými. To maso a sýry z grilu nebo udírny je něco neopakovatelného. A to nemluvím o rybách a houbách. Při prvním grilování jsme museli raději poprosit pana Hrdinu, aby nám ukázal jak na to. Jsem pošuk, bála jsem se, že něco zkazím a ještě abych nezapálila dům. No nic, já jdu udit makrelku!“ směje se Alice Bendová

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.