Sociální sítě
Nahoru

Omega na Olympijských hrách opět nechybí

Zlatá medaile, známá jako nejvyšší cena na olympijských hrách, představuje největší úspěch kariéry každého sportovce. Na počest této ikonické sportovní pocty vytvořila švýcarská hodinářská značka Omega dva modely hodinek věnované olympijským hrám v Tokiu 2020, vyrobené z 18kt žlutého zlata.

Omega Seamaster Aqua Terra Tokyo 2020 bude k disozici v edici dosahující v průměru 38 či 41 mm, a to za 480 600 Kč a 499 500 Kč.

Omega je oficiální časomírou olympijských her již od roku 1932 a ve své roli bude pokračovat již po devětadvacáté v řadě i tentokrát, v Janponsku. Pokud někdo ví o přesnosti, dokonalosti a odhodlání, jež je zapotřebí k tomu, aby se sportovci postavili na vrchol stupňů vítězů – pak je to Omega.

Nové hodinky Seamaster Aqua Terra Tokyo 2020 jsou k dostání ve velikostech 38 mm a 41 mm. Oběma modelům sluší zářivá pouzdra ze žlutého zlata. Jako vždy značka použila 18kt zlato, které je považováno za prémiový standart ve výrobě hodinek a šperků, s vynikající rovnováhou mezi čistotou a praktičností.

Hodinky skvěle vynikají na modrých kožených řemíncích a vyznačují se leštěnými modrými keramickými číselníky, které jsou laserem zdobené vzorem inspirovaným znakem olympijských her v Tokiu 2020. Celý znak najdete také na zadním dýnku, které skrývá důmyslnou mechaniku strojku zaručujícího nejvyšší standart přesnosti, výkonu a magnetické rezistence švýcarského průmyslu.

Jedním z prvních, kteří se mohou pochlubit modelem Seamaster Aqua Terra Tokyo 2020 na svém zápěstí, je Michael Phelps – jeden z nejúspěšnějších olympioniků v historii se skórem 28 medailí z olympijských her, včetně 23 zlatých. Michael je součástí rodiny značky OMEGA od roku 2004 a vždy věděl, jak je přesný čas pro sportovce důležitý.

„Pokud jste olympionik nebo se snažíte olympionikem stát, je to práce na 24 hodin denně, 7 dní v týdnu,“ říká Michael Phelps. On sám dobře ví, co je zapotřebí k dosažení vytoužené zlaté medaile a dodává: „Abyste byli opravdu připraveni na olympijské hry, musíte se tomu naprosto oddat. Musíte bojovat. Nejen sám se sebou, ale i s časem. Na cestě, kterou jsem prošel pětkrát, to nikdy nebylo snadné, ale vím, že práce, kterou jsem dělal, mi přinesla výsledky, které jsem si zasloužil.“

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.