Sociální sítě
Nahoru

Café Buddha o sedmi chodech

Café Buddha v Norské ulici v pražských Vršovicích je vyhlášenou autentickou asijskou restaurací. Thajské duo, které tvoří babička Lucky a její dcera Mali, staví příčku chutí vysoko nad konkurenci. Evropsky na ně dohlíží Štěpán Návrat. Společným dílem pak jsou jídla, která jsou prostě skvělá.

Pokud si chce člověk na chvilku odskočit za hranice a na přibližně 2 hodiny opustit všednost, zvolí degustační menu. To se podává od dvou osob, přičemž cena za jednoho činí 880 Kč. Samotné menu obsahuje sedm chodů:

  • Sapparot Nam Prik Pao
  • Dim Sum Kanom Jeeb
  • Tom Yum Nam Prik Pao
  • 5 Spices Beef Tataki
  • Ebi Tempura Summer Roll
  • Coco Beef Ribs + Jasmine Rice
  • Pak Pum Pó, Sof Shell Crab
  • Degustační menu z Café Buddha je skloubení mládí a vyzrálosti, desetileté zkušenosti a inspirací z cest. Zážitek, který není jen o chutích, ale i tradicích.

    Více z rubriky Degustace

    • Sázka na dokonalou chuť bez kompromisů

      Ambiciózní restaurace Benjamin, která se od otevření zaměřuje výhradně na českou klientelu, nemusí měnit svou filozofii ani strategii. Zatímco ostatní fine...

      Jan Pešek18.6.2020
    • Návrat v krabičce

      Štěpán Návrat se současné situace nezalekl, a kromě svého letitého rozvozu Café Buddha Norská přichází s novinkami, které tu ještě nebyly....

      Jan Pešek22.4.2020
    • Malbec slaví již podesáté svátek

      17. dubna se již tradičně po celém světě slaví svátek populární argentinské odrůdy Malbec. Malbec je známý pro svou temnou až...

      Jan Pešek15.4.2020
    • Předjaří v Benjaminu

      Benjamin si v předjarním čase připravil menu, které vychází především z půdních plodin. Tedy vše, co roste v zemi, například brambory,...

      Jan Pešek5.3.2020
    • Kančí hody v La Verandě

      Výtečné maso špičkové české zvěřiny v rozmanité úpravě podle různých národních receptů bude únorovým žolíkem oblíbené staroměstské restaurace La Veranda. Již...

      Jan Pešek30.12.2019
    • Listopad ve znamení nejlepšího šampaňského

      Už po třinácté se mohou všichni milovníci šampaňského a netradičních gastronomických zážitků těšit na unikátní festival Grand Jour de Champagne, který...

      Jan Pešek4.11.2019
    • Listopad ve znamení lanýžů i v restauraci Grand Cru

      Sezóna lanýžů právě vrcholí a proto Fine diningová restaurace Grand Cru, v čele s šéfkuchaři Svatoplukem Hemmerem a Sašou Pavlovičem, připravuje...

      Jan Pešek30.10.2019
    • Hon na ústřice v La Verandě

      Sezóna ústřic právě začala. A přestože milovníci těchto chuťově jedinečných mořských plodů tvrdí, že nejlepší ústřice je vždycky samotná, maximálně pokapaná...

      Jan Pešek24.10.2019
    • Pražský Benjamin v průvodci Michelin

      Restaurace Benjamin v pražských Vršovicích se dostala po pouhém roce působení do Michelinského průvodce. Utajená restaurace na nefrekventované ulici vyniká svým...

      Jan Pešek24.9.2019
    Objevte naše časopisy
    • Topclass
      Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
    • Rezidence
      Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.