Sociální sítě
Nahoru

Agresivně temné potápěčské hodinky Omega Seamaster 300

U tohoto vzrušujícího přírůstku do kolekce Diver 300 M, jež byl poprvé uveden na trh v roce 1993, využila značka Omega výhodu univerzálnosti keramiky k vytvoření hodinek v kontrastních odstínech jedné barvy.

Značka jako vždy zůstala věrná původnímu designu modelu Diver 300 M, jež splňuje všechny unikátní funkce potápěčských hodinek. Model Seamaster Diver 300 M Black Black však přidává ještě něco navíc: čistý stylový design a číselník, jež je snadno čitelný i ve tmě. Dostupný je za 233 700 Kč v pražském butiku značky.

Pro vytvoření skutečného pocitu hloubky přišla inspirace pro design hodinek Diver 300 M Black Black o průměru 43,5 mm z nejtemnějších koutů oceánu. Leštěné pouzdro z černé keramiky (ZrO2) je připevněno k zápěstí pomocí integrovaného černého kaučukového řemínku se sponou ze stejného materiálu. Aby se zajistilo, že se každá část hodinek spojí v jeden celek, vytvořili hodinářští mistři také černou keramickou verzi korunky a heliového ventilu.

Ačkoliv je nový model Diver 300 M Black Black inspirovaný barvou noci, jeho číselník je snadno čitelný při jakýchkoliv denních či nočních podmínkách.

Aby byla zajištěna dokonalá viditelnost, aniž by byla narušena celková estetika tohoto sportovního modelu, představila společnost OMEGA potápěčskou stupnici v antracitovém nátěru Super-LumiNova a černé indexy PVD. Ačkoliv všechny tyto základní atributy hodinek ve tmě září různými barvami, antracit se za denního světla mění na tmavě šedou a tím navíc zajišťuje stylový design hodinek.

Od ikonických vln na číselníku po minutové indexy a dokonce i logo– všechny detaily byly vytvořeny zásahem laseru do jediného kusu. Unikátní metoda výroby přináší vynikající kontrastní efekt a zároveň dává hodinkám velmi výrazný a jednotný vzhled.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.