Sociální sítě
Nahoru

Pekařství PAUL partner L´Etape Czech Republic by Tour de France

Tradiční cyklistický závod patří k Francii stejně neodmyslitelně, jako pekařství PAUL a téměř stejně tak dlouho. První závodníci Tour de France se na start postavili v létě roku 1903, zatímco první bageta zavoněla v pekařství PAUL již v roce 1889.

Kvalita a nezaměnitelná chuť originálních specialit francouzských mistrů je prověřena šesti generacemi zákazníků a jde tedy o nejstarší mezinárodní pekařský řetězec na světě. V pekařství PAUL, které v České republice působí od roku 2008, najdete výběr sladkých a slaných pekárenských specialit, cukrářské výrobky i polévky, teplá jídla a obložené sendviče.

Legendární Tour de France se stala inspirací seriálu amatérských závodů L´Etape by Tour de France Letos se poprvé podařilo tento závod přenést do České republiky. Výjimečná akce s pestrým doprovodným programem se uskuteční v malebné krajině Křivoklátska, Berounska a Českého krasu v sobotu 28. 8. 2021.

Francouzské pekařství PAUL se letos stalo partnerem této akce, určené pro všechny příznivce cyklistického sportu. Právě pro ně je připravena speciální edice oblíbeného citrónového košíčku, ozdobená stylizovaným bicyklem. V prodeji bude od 15.8.2021v pražských pobočkách PAUL, s výjimkou prodejen na Letišti Václava Havla. Vtipným košíčkem z křehkého těsta plněného svěžím citronovým krémem potěšíte každého, kdo tráví své volné chvíle nejraději na kole.

S pekařstvím PAUL se potkáte i v cíli L´Etape Czech Republic, který bude v Praze u strahovského stadionu. Čekání na výsledky závodu zpříjemní nabídka toho nejlepšího od francouzských pekařů a cukrářů.

Více z rubriky Gastro

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Prožijte Velikonoce v džungli města

    Pokud toužíte po nezapomenutelném zážitku o Velikonocích, nabízí se pro vás perfektní plán. Přijďte se připojit na speciální Velikonoční Jungle Brunch,...

    Marek Zelený22.3.2024
  • Hotel The Mozart Prague chystá velikonoční brunch

    Hotel The Mozart Prague připravil ideální příležitost, jak oslavit příchod jara s blízkými, a to speciální nedělní velikonoční brunch. Tento jedinečný...

    Jan Pešek20.3.2024
  • Světový den vody 2024

    Světový den vody každoročně připadá na 22. března a tento rok je hlavním mottem “Voda pro mír”. Světový den vody se...

    Marek Zelený19.3.2024
  • The Artisan servíruje jarní menu plné svěžesti

    Pražská restaurace The Artisan vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě přináší vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní...

    Marek Zelený19.3.2024
  • Velikonoce s Baronem

    Velikonoce klepou na dveře, a jak lépe je strávit než v přítomnosti prvotřídních českých ovocných specialit a pálenek Baron Hildprandt. Nenechte...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Barmani z Baru, který neexistuje přijíždí do Prahy

    V úterý 19. března se za smíchovský bar Back Doors postaví dvojice Rudolf Forman a Tomáš Křemenák z Baru, který neexistuje....

    Jan Pešek12.3.2024
  • V nově otevřeném Gabby’s baru se hraje

    Nově otevřený Gabby’s Irish Pub ve Vladislavově ulici se těší neuvěřitelnému zájmu. Od středy do neděle se zde přesně v 18hodin...

    Marek Zelený12.3.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.