Sociální sítě
Nahoru

Probudit se uprostřed vánoční pohádky ukryté v luxusním apartmá

Advent je jedním z nejkouzelnějších období celého roku a Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague promění vánoční přání v nezapomenutelné zážitky. Jedno z nejkrásnějších apartmá hotelu Augustine se jednou za rok stane vánoční pohádkou a díky honosné výzdobě přenese hosty přímo do světa vánočních zázraků.

Pod stromečkem čekají dárky, pokojem se line vůně domácího cukroví. V pohodlí luxusního apartmá si vychutnáte horkou čokoládu za zvuku vánoční hudby před procházkou na vánoční trhy. Není třeba jezdit na severní pól. Vánoční zážitky na vás čekají v Praze na Malé Straně.

V České republice žiji již mnoho let a přesto jsem každý rok okouzlen unikátní adventní atmosférou Prahy. Vždy se velmi rád procházím vánočními ulicemi. Koupím si svařené víno a horkou čokoládu pro dceru na zahřátí a necháme se pohltit atmosférou, která se odráží v očích každého, společně s vánočními světélky. A přesně takové kouzlo Vánoc chceme dopřát i našim hostům v hotelu Augustine. Přejeme si, aby ve chvíli, kdy host otevře dveře svého apartmá, byl ohromen vánočním zázrakem a zaplavila ho vlna radosti.“ představuje vánoční zázrak Augustinu Generální Ředitel Mario Egger a dodává „Je nám ctí být součástí jedinečných zážitků našich hostů a všem přejeme, aby prožili adventní čas plný šťastných okamžiků s rodinou a přáteli.“

Vánoční apartmá je jediné svého druhu v celé Praze. Skrývá v sobě vánoční stromečky, jeden vedle druhého, zářivá světélka a spoustu dalších překvapení pro celou rodinu. Naopak vánoční pokoj s výhledem do zahrady Augustiniánů představuje romantickou možnost pro páry.

Kromě denního vánočního pohoštění a vánočních dárků pobyt zahrnuje i snídani a parkování zdarma. Zážitek zpříjemní i adventní večeře 24. a 25. prosince či nedělní vánoční brunch 26. prosince s neomezeným proseccem či šampaňským.

Program je připraven i na silvestrovské oslavy. Pobyt v unikátním apartmá nebo pokoji si hosté mohou dopřát již od poloviny listopadu až do začátku ledna 2022. Po celou dobu pobytu jsou k dispozici vánoční pomocníci, kteří se starají o to, aby byl celý zážitek opravdu magický.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.