Sociální sítě
Nahoru

Delikatesy pro čtyřnohé parťáky

Psi jsou šelmy a přirozené instinkty jim velí lásku k masu. Kdyby mohli, pravděpodobně by si do misky nechali servírovat flákotu za flákotou. To by ovšem uspokojili pouze své mlsné čenichy, zdraví by naopak strádalo.

Tělo totiž potřebuje pro správný chod jídelníček, který bude vyvážený a bohatý i na další zdraví prospěšné ingredience. Jak tedy psovi dopřát kýženou výživu a zároveň uspokojit jeho sny o šťavnatém steaku? Krmivem nové éry – granulemi postavenými čistě na čerstvém masu.

Na chuťových pohárcích našich psů také záleží! Když granule vznikaly, představovaly především pohodlnou cestu, jak psovi snadno dopřát všechny potřebné živiny. Dnes mohou ovšem nabídnout mnohem víc – od kvalitních surovin přes řadu zdravotních benefitů až po jedinečnou chuť.

A záleží jen na nás, jaký obsah misek našim čtyřnohým parťákům vybereme. Pokud by však záleželo čistě na psech, jednoznačně by následovali přirozené instinkty prahnoucí po šťavnatém kusu masa.

Průlom v oblasti výživy proto představují krmiva, která jim toto přání plní bezezbytku. Takové jsou i nové granule Carnilove True Fresh.

Unikátní výrobní technologie umožnila „naplnit“ jejich složení z 60 % masem v čerstvé formě a proměnit tak každé krmení v nadstandardní chuťový zážitek. Šetrné zpracování surovin zachovává původní výživové vlastnosti masa a zajišťuje až o 70 % vyšší chutnost, něž jakou se mohou chlubit běžná krmiva.

Spokojení ovšem nebudou jen psí gurmáni. Na své si přijdou i páníčci dbající na to, aby menu bylo jak chutné, tak i kvalitní a zdraví prospěšné. Řada Carnilove True Fresh totiž spolehlivě obstojí také v tomto směru.

Rybí, hovězí a krůtí maso bez předchozího zpracování zaručuje výjimečnou 95% stravitelnost bílkovin, tudíž krmiva jako takového. „Fresh“ zdroje proteinu navíc vynikají vysokým obsahem kvalitních aminokyselin, důležitých stavebních látek organismu.

Skutečnou špičku z řady činí i pečlivě volené ingredience té nejvyšší jakosti a prověřeného původu. Hovězí a krutí maso dodávají lokální farmáři z Čech nebo severního Rakouska. Mořské ryby pochází z udržitelného rybolovu v norských a skotských mořích, ty sladkovodní zase z evropských rybích farem.

Od ověřených evropských dodavatelů pochází i další dary přírody jako zelenina, ovoce a byliny. Kromě ingrediencí jako je hrášek, červená čočka nebo dýně je složení obohaceno také o rostlinu, která je v krmivech Carnilove novinkou – o lemnu neboli okřehek (lidově žabinec). Ten funguje jako zdroj omega 3 mastných kyselin důležitých pro správné fungování organismu a má pozitivní vliv na léčbu nosních otoků, polypů a chronické rýmy.

Aby byl chuťový zážitek kompletní, zaslouží si věrný psí přítel čas od času lahodnou odměnu nad rámec běžného jídelníčku. Pamlsek, kterým dáte najevo, že vám na něm záleží. Pro tyto příležitosti nabízí řada Carnilove True Fresh mrazem sušené „snacky“ z králíka a kachny. Šetrná metoda zpracování jim ponechává nezaměnitelnou a tolik lákavou chuť masa, doplněnou o dýni a směs ovoce. A pokud je naservírujete zamíchané do granulí, těžko budete hledat spokojenějšího psa, než je ten váš.

Více z rubriky Mazlíčci

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.