Sociální sítě
Nahoru

Slavnostní stůl v královském stylu s paštikami Pâté du Chef

Vánoce jsou svátky, kdy se setkáváme se svými nejbližšími, a to ať už za účelem oslav, večírků nebo prostě jen tak. Je to tedy bezesporu období plné dobré nálady a pohody, ale rovněž dobrého jídla. Dozdobit každé takové společné okamžiky můžete i paštikami Pâté du Chef, které na stůl přinesou svou rozmanitostí ingrediencí zaručeně originalitu.

Paštiky patřily neodmyslitelně na všechny královské dvory napříč Evropou a nadále zůstávají tradiční součástí českých jídelníčků. V jejich oblibě drží Češi dokonce světové prvenství, a to přestože v 80. a 90. letech minulého století utrpěly velký šrám na pověsti o kvalitě.

Značka Pâté du Chef jim však vrátila jejich královský lesk, a nyní je dodávána do dalších dvaceti zemí po celé Evropě. Gurmáni si oblíbili paštikové dorty, paštikové bonboniéry i minidortíky, které výborně chutnají a během chvíle promění Váš stůl k nepoznání. Stačí přidat pečivo, ovoce nebo zeleninu a je připraven první chod slavnostního pohoštění. Do paštik jsou přidávány netradiční ingredience, jakými jsou například portské víno, šampaňské nebo třeba vanilka. Konkrétně oblíbená řada bonboniér značky Pâté du Chef se nyní pyšní příchutěmi, jako jsou například La sélection de pâté se sýry, La sélection de pâté s ovocem, anebo například klasickým pojetím paštik snoubených s brusinkami, pečeným masem či šampaňským.

Doba paštik, spojených pouze s rychlou svačinkou, anebo levným jídlem na letní dovolenou, je naštěstí dávno pryč. Paštiky se opět vrací na slavnostní tabule při výjimečných událostech, ale i do běžného jídelníčku. Zákazníci mají rádi tradiční, oblíbené příchutě. Čím dál více však také pozorujeme rostoucí trend v oblasti zkoušení neotřelých novinek,“ říká Martin Kincl, marketingový ředitel značky Pâté du Chef.

Pro nás to znamená neustálé přemýšlení o možných kombinacích a recepturách. Nad čím ale nespekulujeme, je kvalita použitých surovin při výrobě, protože správná paštika má být co nejjemnější a z vytříbených kousků jednotlivých ingrediencí,“ dodává Martin Kincl.

Sortiment Pâté du Chef je připraven pro okamžité servírování na stůl bez časové náročnosti. K dostání jsou také dárková balení, která skutečně potěší. Vhodné jsou i paštikové dorty, jež se hodí pro větší sešlost lidí a pokaždé nadchnou svojí netradičností.

Více z rubriky Gastro

  • Jaro volá po návštěvě hlavního města

    Na jarní Praze je něco čarovného. Nejen, že se venku konečně otepluje, od dubna otevírají brány všechny památky, kvůli kterým stojí...

    Jan Pešek23.1.2023
  • Babičky specialita

    Vyhlášená restaurace na okraji Prahy Babiččina zahrada je ikonickým místem, kam se sjíždějí lidé z širokého okolí, aby si užili prvotřídní...

    Marek Zelený23.1.2023
  • Islandský rybí večer

    Večer ve znamení islandských chutí se uskuteční 31.1.2023 od 18:00 v restauraci PRU58. Hosté se mohou těšit na degustaci a informace...

    Marek Zelený19.1.2023
  • Limitovaná edice Absolut Spirit of Togetherness

    Absolut představuje novinku ze své každoroční limitované edice lahví. Sběratelský kousek Absolut Spirit of Togetherness se svým proplétaným vzhledem je oslavou...

    Jan Pešek17.1.2023
  • Nové tasting menu v restauraci La Veranda

    Restaurace La Veranda již dvacet let vítá hosty z celého světa. Česká klientela se opakovaně vrací a přiváží s sebou své...

    Marek Zelený17.1.2023
  • Valentýn v kubánském stylu

    La Bodeguita del Medio je restaurace, bar a klub, kde to žije. Kubánský styl je zřejmý na první pohled i ochutnání....

    Jan Pešek13.1.2023
  • Hody v Babiččině zahradě

    V restauraci Babiččina zahrada se něco začátkem února chystá. Kdo tuší zabijačku, tak má pravdu. Hody vypuknou 3.2.2023 a skončí 5.2.2023...

    Marek Zelený11.1.2023
  • Nová restaurace Talíř na Václavském náměstí

    Česká hotelová síť PYTLOUN HOTELS, která poskytuje služby již od roku 2003 a v současné době provozuje čtrnáct designových, tradičních i...

    Jan Pešek10.1.2023
  • Jižní Čechy mají svou vlastní kontušovku a letos ve sběratelské lahvi

    Spolek Jíme Jih propojuje nejen putování Švejka po jižních Čechách, ale také snaha pracovat s lokálními produkty. I tak vznikla tato...

    Marek Zelený10.1.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.