Sociální sítě
Nahoru

Slavnostní stůl v královském stylu s paštikami Pâté du Chef

Vánoce jsou svátky, kdy se setkáváme se svými nejbližšími, a to ať už za účelem oslav, večírků nebo prostě jen tak. Je to tedy bezesporu období plné dobré nálady a pohody, ale rovněž dobrého jídla. Dozdobit každé takové společné okamžiky můžete i paštikami Pâté du Chef, které na stůl přinesou svou rozmanitostí ingrediencí zaručeně originalitu.

Paštiky patřily neodmyslitelně na všechny královské dvory napříč Evropou a nadále zůstávají tradiční součástí českých jídelníčků. V jejich oblibě drží Češi dokonce světové prvenství, a to přestože v 80. a 90. letech minulého století utrpěly velký šrám na pověsti o kvalitě.

Značka Pâté du Chef jim však vrátila jejich královský lesk, a nyní je dodávána do dalších dvaceti zemí po celé Evropě. Gurmáni si oblíbili paštikové dorty, paštikové bonboniéry i minidortíky, které výborně chutnají a během chvíle promění Váš stůl k nepoznání. Stačí přidat pečivo, ovoce nebo zeleninu a je připraven první chod slavnostního pohoštění. Do paštik jsou přidávány netradiční ingredience, jakými jsou například portské víno, šampaňské nebo třeba vanilka. Konkrétně oblíbená řada bonboniér značky Pâté du Chef se nyní pyšní příchutěmi, jako jsou například La sélection de pâté se sýry, La sélection de pâté s ovocem, anebo například klasickým pojetím paštik snoubených s brusinkami, pečeným masem či šampaňským.

Doba paštik, spojených pouze s rychlou svačinkou, anebo levným jídlem na letní dovolenou, je naštěstí dávno pryč. Paštiky se opět vrací na slavnostní tabule při výjimečných událostech, ale i do běžného jídelníčku. Zákazníci mají rádi tradiční, oblíbené příchutě. Čím dál více však také pozorujeme rostoucí trend v oblasti zkoušení neotřelých novinek,“ říká Martin Kincl, marketingový ředitel značky Pâté du Chef.

Pro nás to znamená neustálé přemýšlení o možných kombinacích a recepturách. Nad čím ale nespekulujeme, je kvalita použitých surovin při výrobě, protože správná paštika má být co nejjemnější a z vytříbených kousků jednotlivých ingrediencí,“ dodává Martin Kincl.

Sortiment Pâté du Chef je připraven pro okamžité servírování na stůl bez časové náročnosti. K dostání jsou také dárková balení, která skutečně potěší. Vhodné jsou i paštikové dorty, jež se hodí pro větší sešlost lidí a pokaždé nadchnou svojí netradičností.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.