Sociální sítě
Nahoru

Čistá a ekologická domácnost, co má styl

Eko drogerie je fenomén, nad kterým prostě nemůžete zavírat oči, ani kdybyste chtěli. A není jen o žlučovém mýdlu a domácí výrobě pracího prášku z mýdlových vloček. Dnešní výrobky pro ekologické čištění a praní jsou překvapivě účinné a mnohdy také opravdu luxusní.

Eko drogerie je trendová a působivá

Vzrůstající trend používání bio drogerie není záležitostí jen několika málo odhodlaných jedinců. Ekologická domácnost je dnes již prakticky nutností. Pro mnohé zdravotní, pro jiné se pojí s větším respektem k přírodě. Trendy obchody jdou s dobou a na jejich pultech můžete najít nepřeberné množství krásně voňavých a do poslední kapky namakaných produktů, díky kterým bude váš domov zářit naprostou čistotou bez syntetických chemikálií a silných dráždivých vůní. Protože to prostě jde i bez nich a navíc si při práci s nimi nevykoledujete kožní potíže. Již dávno totiž neplatí, že čistící a prací prostředky musí být agresívní, aby fungovaly. Pokud rádi podporujete lokální trh, vyzkoušejte českou značku Tierra Verde. V její nabídce najdete vše na úklid, praní i mytí nádobí, včetně skvělých produktů do myčky. Další možností je německý Sonett nebo dánské Eco Clean.

S Tierra Verde bude vaše domácnost nejen čistější, ale také zdravější.

Kvalitní ekologické prací prostředky

I ekologický prací prášek nebo prací gel dokáže opravdu hodně. Čekat zázraky není možné ani od konvenční chemie. Ale jsme si jistí, že o nepotřebnosti syntetických bělidel a rozjasňovačů stojí za to přesvědčit se sami. Úplně bez chemie to sice nejde, ale pokud bychom chtěli zacházet do detailů, chemie je všechno, včetně nás samotných. „Zelená“ chemie tudíž velmi dobře poslouží jako součást eko pracích prostředků. Skvělým příkladem účinnosti a hlavně ekologické šetrnosti je třeba oblíbené vajíčko na praní Ecoegg, které představuje opravdovou revoluci v péči o tkaniny dětí i dospělých. Díky promyšlené kombinaci dvou druhů pracích perel si poradí s kdejakými skvrnami a zanechá prádlo čisté a krásně voňavé. Navíc je znovu plnitelné a až doslouží, v odpadu se velmi jednoduše rozloží.

Prací vajíčko Ecoegg s vůní jarních květů je ta pravá volba pro vaše prádlo.

Veškeré potřebnosti do ekologické domácnosti seženete na e-shopu s přírodní kosmetikou, eko drogerií a zdravými potravinami NuSpring.cz.

Skvělá vůně eko drogerie překvapí i náročné

Ekologické čističe nabízí opravdu spolehlivou pomoc pro jakékoli domácí čištění a úklid. Ať už si vyberete některý z těch univerzálních, koncentrovaných nebo dáváte přednost jejich zaměření podle uklízené místnosti, můžete se na ně stoprocentně spolehnout. Eko čisticí koncentráty vám vydrží déle a k efektivnímu čištění je jich potřeba opravdu jen malé množství. Můžete je použít na mnoho druhů povrchů a výsledek bude opravdu skvělý. Jejich čistá, příjemná vůně nebude vadit alergikům, lidem s citlivým nosem, dětem ani domácím mazlíčkům.

 

 

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.