Sociální sítě
Nahoru

Symbiosis, přírodní kosmetika s pravou čokoládou

Čokoláda je nejen sladkým hříchem, ale i symbolem klidu, odpočinku a takového toho pravého hygge pocitu.

Česká značka Symbiosis našla způsob, jak jí obohatit své kosmetické produkty. Tak vznikla pozoruhodná řada Aztec Secret, která obsahuje šlehaný tělový krém, šlehaný tělový peeling a balzám na rty. Ve všech třech najdete stoprocentní neslazenou čokoládu kombinovanou s dalšími úžasnými surovinami.

Tajemství Aztéků

Základ šlehaného tělového krému tvoří kakaové a bambucké máslo doplněné o jojobový, avokádový a mandlový olej. Šlehaný tělový peeling obsahuje cukr a kakaové slupky, které se postarají o důkladné prokrvení pokožky, zbaví ji odumřelých buněk a zanechají krásně hebkou. V balzámu na rty najdeme včelí vosk a kakaové máslo v kombinaci s avokádovým, ricinovým a jojobovým olejem. Výživa a ochrana rtů je dokonalá, typická čokoládová vůně je v celé řadě Aztec Secret doplněna o esenciální olej z vanilky.

Šlehaný tělový krém s pravou čokoládou Aztec Secret, Symbiosis, 120 ml/449 Kč, symbiosis-eshop.cz

Vliv čokolády na pokožku

Tonizuje, čímž jí dodává zdravý lesk a barvu, zpomaluje stárnutí, pomáhá redukovat hloubku vrásek, zmírňuje projevy akné a celulitidy. Její příjemné aroma navozuje pocit klidu a spokojenosti, je tedy ideálním společníkem v obraně proti stresu. Receptura celé řady Aztec Secret je vytvořena tak, aby se produkty daly snadno rozetřít, rychle se vstřebaly a na povrchu zanechaly právě jen krásnou vůni, žádné nechtěné stopy.

Šlehaný tělový peeling s pravou čokoládou Aztec Secret, Symbiosis 180 ml/379 Kč, symbiosis-eshop.cz

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou