Sociální sítě
Nahoru

Shiseido představilo novou kolekci kosmetiky chránící před sluncem

Společnost Shiseido, která je na trhu již více než 150 let, neustále překračuje hranice inovací v péči o pleť. Tato průkopnická značka, specializující se na péči o pleť vystavenou slunečnímu záření, s více než stoletými zkušenostmi, opět přináší průlomové technologie, které každý rok posouvají limity možného.

V roce 2024 přichází Shiseido s komplexně přeformulovanou řadou produktů na ochranu pleti před sluncem, které v sobě spojují nejnovější technologické inovace a osvědčené odborné znalosti značky. Tyto produkty nejenže chrání pleť před slunečním zářením, ale také bojují proti procesu stárnutí a zároveň nabízejí viditelné výsledky a povznášející textury pro příjemný uživatelský zážitek a snadnou aplikaci.

Inovace v produktové linii pro rok 2024 jsou důkazem, že Shiseido nadále klade důraz na senzorické kvality svých výrobků. Každý produkt je navržen tak, aby byl nejen účinný, ale aby jeho používání bylo také skutečně příjemné.

Vědomí si své odpovědnosti vůči životnímu prostředí, Shiseido intenzivně pracuje na minimalizaci ekologické stopy svých výrobků. Každý nový vývoj v produktových řadách je pečlivě zvažován s ohledem na ochranu a udržitelnost naší planety.

Nová řada produktů pro rok 2024, zahrnující pokročilé formule obohacené o výtažky zvyšující odolnost pleti vůči negativním vlivům slunečního záření, slibuje být nejen účinnou ochranou, ale také skvělým doplňkem každodenní péče o pleť. Produkty Shiseido nejen chrání pokožku, ale zároveň ji vyhlazují a vypínají, poskytují tak výjimečný pocit komfortu a bezpečí.

S každým novým rokem a každou novou řadou produktů Shiseido potvrzuje své místo na špičce inovací v péči o pleť. A rok 2024 není výjimkou. S novým rokem přichází nová éra v péči o pleť vystavenou slunci, plná slibů pro ještě lepší a udržitelnější péči.

Ochrana před sluncem samozřejmě zahrnuje účinné filtry, ale to není vše. Přestože filtry chrání pokožku před UV zářením, nejsou 100% účinné kvůli nevyhnutelným faktorům, které oslabují ochranu: voda (pot, moře, bazény atd.), teplo a různé formy tření. V roce 2024 Shiseido odhaluje svou technologii SynchroShieldRepair, která posiluje ochranu tím, že je odolnější vůči všem těmto faktorům.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.