Sociální sítě
Nahoru

Elegance Retro stylu

Obdivovat krásy Retro stylu můžeme už více než půl století. Na rozdíl od proměnlivých módních trendů je jeho velkou předností fakt, že zahrnuje všechny ty nejzásadnější, lety ověřené, designérské skvosty od dob viktoriánské Anglie, zvané také jako Antique, přes o něco málo mladší prvky Vintage, až po poměrně současné Retro kousky, které již většina dospělé populace více či méně sama zažila.

Kouzlo Retro stylu se skrývá v symbolice. Ta vychází z nostalgie, neboť u značky Sapho se rádi navrací zpět ke vzpomínkám, kořenům, tradicím či hodnotám.

Retro pro Sapho symbolizuje také kvalitu, která překonala i desítky generací. Zároveň je tento styl fascinuje, podněcuje přirozenou zvídavost a zájem o historii. Retro ale také inspiruje, a tak je promítáno do současných trendů. U společnosti Sapho totiž experimentují s dalšími styly nebo moderními prvky.

Retro tak do koupelny vnáší nadčasový design, který jen tak nevyjde z módy, ale také výjimečnost, noblesu a tradici. Oslovuje nejen milovníky starých časů, ale je velmi oblíbený též u designérů, kteří s ním dávají svým interiérům jedinečný a osobitý styl. Obdivujeme i jeho obrovskou rozmanitost.

Koupelnou v Retro stylu lze vyjádřit nespoutaného ducha mládí a idealismu, nebo pozdvihnout impozantnost, vášeň a eleganci jiné éry. Jeho kombinací s moderními prvky a technologiemi pak vytváříme z koupelny prostor, který bude příjemný, stylový a funkční zároveň.

V nadčasovém katalogu SAPHO RETRO naleznete ucelenou nabídku stylových produktů, se kterými vytvoříte dokonalý interiér z dob minulých. Najdete zde například klasické či zdobené volně stojící vany, elegantní a praktická umyvadla s podstavci, okouzlující koupelnový nábytek, designové vodovodní baterie a sprchy, ale i tématické keramické obklady a koupelnové doplňky, díky nimž bude Vaše retro koupelna perfektní do posledního detailu.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.