Sociální sítě
Nahoru

NYADERM investice do obnovy pleti a zdraví

Už od prvního dne života si pleť vytváří energetické zásoby, které působí jako zdroj jejího zářícího jasu a elasticity na několik let dopředu. Pokud má pleť postupem času něčeho nedostatek a výdej vyšší než příjem, začínají se na ní projevovat známky stárnutí a krása a jas pokožky se ztrácí.

Když se spojí věda a luxus, vznikne NYADERM – nutrikosmetický exkluzivní doplněk stravy zaměřující se na pravou příčinu stárnutí organizmu a pleti, který nově přichází na český trh. Unikátní receptura obsahující v celkovém složení až 22 účinných látek působí současně na širší spektrum problémů.

NYADERM Anti-aging drink má harmonickou koncepci patentovaných ingrediencí a vybraných přírodních látek zkombinovaných tak, aby vše v těle fungovalo jak má a co nejlépe.

Nejde o to brát všeho velké množství, ale správně. Tato inovativní péče je určena těm, kteří chtějí pro svou pleť, krásné vlasy a zdraví jen to nejlepší, neboť mladistvé tělo a krásná pleť se budují zevnitř. Měsíční kúra v praktickém luxusním balení se samostatně balenými dávkami je k dispozici ve třech chuťově lahodných variantách.

Přirozená krása vychází z optimálního fungování našeho těla. To je založeno na principu rovnováhy sil a biochemických procesů v organismu.

Je to věčný souboj hydratace a dehydratace, chladu a tepla, kyselého a zásaditého prostředí. Jedním z nejviditelnějších obrazů vnitřní rovnováhy je stav naší pleti. Složení doplňku stravy NYADERM Anti-aging drink podporuje hydrataci kožních buněk a zvýšení produkce tělu vlastního kolagenu, který je zodpovědný za mladistvý vzhled pokožky.

Funguje především (ale nejen) na omezení aktivity enzymu elastázy a želatinázy, které snižují pružnost kůže a vedou k tvorbě vrásek, cíleným dodáním výjimečných fytonutrientů, a dále zásadotvorných látek, důležitých vitamínů, antioxidantů a minerálů. Fytonutrienty, živiny rostlinného původu, poskytují ochranu proti volným radikálům, zpomalují stárnutí všech buněk a jejich účinek je znát navenek a dlouhodobě.

Jednou z použitých patentovaných účinných látek je též nejčistší forma molekulárního kolagenového hydrolyzátu na bázi tzv. peptidů. Ty se zcela odlišují od běžně používaných kolagenů. Molekulární kolagen na bázi peptidů je vysoce stabilní v trávicím traktu, a proto může rychle a efektivně putovat přímo do pokožky, kde působí jako výživná „infuze“ pro pleť.

Dokonalý den začíná dokonalou a zdravou pokožkou. A jak vše funguje? Účinky patentovaných prémiových látek v NYADERMU jsou klinicky prokázány již po čtyřech až osmi týdnech pravidelného užívání, což představuje dvě ucelené měsíční kúry v nádherném designovém boxu.

Již jedna kúra přirozeně zvyšuje produkci vlastního kolagenu v těle, zlepšuje elasticitu, pevnost a strukturu povrchu pokožky, redukuje drobné vrásky, snižuje viditelnost celulitidy a zároveň zvyšuje odolnost a objem vlasů. NYADERM je vhodný a funguje i na citlivou pleť s určitými nedostatky. Pleť, která dostane potřebné a správně fungující živiny zevnitř, vykazuje viditelné hojící a regenerační účinky.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.