Sociální sítě
Nahoru

Radost ze života s výjimečnými objekty Cartier

Slavnostní, hravé a drahocenné… nejnovější kolekce vzácných objektů Cartier svými ikonickými prvky vnáší kouzlo do každodenního života, přináší sváteční náladu a zejména radost z darování.

Dárky pro potěšení sebe, svých blízkých, pro ozvláštnění domova či prostě jen jako oslava pověstného „l’art de vivre“, umění žít, které přináší potěšení a radost ze života. Co je spojuje? Stejný cit pro detail, jasný a rozpoznatelný styl, a také výběr luxusních materiálů, jako je biskvitový porcelán, jemný papír, kašmír či lakované dřevo.

KOLEKCE PANTHÈRE DE CARTIER

Přitažlivá, kráčející vpřed, zachycená z profilu. Ikonická šelma domu Cartier, věrně vyobrazená mezi dvěma cypřiši jako na neceséru, který Louis Cartier věnoval Jeanne Toussaint v roce 1917. Tento motiv pantera se stal součástí příběhu domu Cartier a objevuje se v celé kolekci stylových předmětů z různých materiálů, které dodávají rafinovanost a eleganci každému interiéru. Objevte papír na velké krabičce sirek, lakované dřevo na černo-bílé šachovnici dámy se zlatým povrchem, nebo kašmír v kombinaci s merino vlnou na polštářích a přikrývkách tón v tónu v béžové, modré a červené barvě.

KOLEKCE DIABOLO DE CARTIER

Nové barvy, nové materiály a ikonické kódy domu Cartier, to je kolekce Diabolo de Cartier. Portýr, panter, logo Cartier, propletené stuhy nebo ptáček puštěný na svobodu se vzpírají svému symbolickému postavení a radují se z maličkostí. Těžítko s vločkami sněhu a majestátným panterem, karetní hra, puzzle nebo doplňky k psaní ozdobené kresbou portýra pronásledovaného panterem v hravé sváteční atmosféře. Nastává čas oslav a dům Cartier si pro své objekty vysnil kouzelný konec roku, kdy se stanou vzácnými dárky, vánočními ozdobami a dekoracemi ze skla či porcelánu, převázanými ikonickou červenou stuhou.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.