Sociální sítě
Nahoru

V Tretter’s baru teče šampaňské proudem

Tretter’s bar je pražskou stálicí. Kdo si nedal drink v Tretter’s baru, jako by nebyl. Neuvěřitelná atmosféra newyorského baru třicátých let je citelná na každém kroku. Masivní bar, za kterým se nachází ikonická kovová kasa, či plavkyně na stěně skákající do bazénu. Co je v něm, je otázkou. Tipy se ubírají k šampaňskému.

Právě perlivý honosný nápoj je v Tretter’s baru signature. Oblíbená sabrage je na večerním pořádku. Šavle klouzající po vychlazené lahvi dokáže rozproudit každého. Šampaňským to nekončí, ale naopak začíná. Následuje nepřeberná nabídka drinků.

Mezi nejoblíbenější drinky rozhodně patří Pentangelli nebo Moscow Mule. Nabídka je jistotou na české barové scéně. Nejdeme s měsíčními trendy. Ctíme dlouholetou tradici a světové evergreeny. Naše stolky s patinou a purpurové popraskané sedačky mají příběh. Vážíme si našich hostů do jednoho,“ říká dlouholetý manager a duše celého podniku Míra Hradec.

Všechny bary zažily v posledních měsících opravdu krušné chvíle. Je to ten správný čas podpořit hvězdy, které nás roky bavily. Díky Tretter’s baru vzniklo plno přátelství, partnerství a manželství. Příběhy nekončí, ale naopak začínají.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.