Málokterý výrobek je tak typickým symbolem francouzské pekařské tradice jako poctivý máslový croissant.
První měsíce nového roku budou ve francouzském pekařství PAUL ve znamení sladkých croissantů. Název křehkého pečiva znamená půlměsíc a odkazuje samozřejmě na jeho původní tvar. Rovný nebo zahnutý, croissant pokaždé chutná skvěle. Zvláště, když k máslovému listovému těstu přidáme něco výjimečného navíc, lahodné vylepšení, které oblíbenou klasiku povýší na luxusní gurmánský zážitek. A na to jsou u PAULa skuteční odborníci.
Svůj den můžete zahájit ve francouzském stylu horkou kávou a jedním z nových plněných croissantů. Pistáciový je pokrytý křupavými kousky drcených pistácií a uvnitř skrývá překvapení – lahodný krém, který se rozplyne na jazyku. Lískooříškový croissant je navíc ozdobený hoblinkami kvalitní čokolády. Varianta s karamelovým krémem překvapí výraznou chutí pražených oříšků zvaných „griliáš“ v kombinaci s lahodným karamelem. Čtvereček jemné čokolády je sladkou tečkou na závěr… nebo na začátek?