Ranní rituál s bylinnou maskou Poetiko

Česká značka přírodní slow kosmetiky Poetiko představuje inovativní ranní masku s konopným olejem, levandulí, kopřivou a rozmarýnovým antioxidantem, která pleť během pár minut důkladně vyčistí a připraví na nový den.

Je vhodná pro všechny typy pleti, pomáhá otevřít póry zanesené přes noc vyprodukovaným mazem, zároveň pokožku nevysušuje, ale zanechává ji hebkou a jemnou. Efekt je výjimečně rychlý a složení tak šetrné, že masku můžete bez obav používat denně, ideálně čerstvě po probuzení. Naneste ji v dostatečně silné vrstvě na neomytý obličej a nechte působit třeba během přípravy čaje. Pak opláchněte, obličej jemně promasírujte a pokračujte v další péči.
Medová textura a svěží vůně citrusů
Maska má formu hřejivého gelu, který se po kontaktu s vodou mění v jemnou čisticí emulzi. Na rozdíl od běžně dostupných krémových masek má i hloubkové čisticí účinky.
Všechny produkty značky Poetiko jsou charakteristické ušlechtilou vůní, které vybírá parfumářka Kateřina Nováková.

„Ranní maska má pleť doslova probudit a vůně musí tuto funkci podporovat. Proto jsem použila osvěžující vůni limetky, která pomáhá stáhnout rozšířené póry. Grep zase účinně prokrvuje, tonizuje a povzbuzuje činnost lymfatického systému. Poslední vonnou složkou je chladivá máta, která má protizánětlivé účinky a povzbuzuje cirkulaci krve. Spojení všech tří vůní povzbuzuje psychiku a dodává energii,“ vysvětluje vonnou kompozici Kateřina.

Ranní maska pro všechny typy pleti s konopným olejem, levandulí a kopřivou, Poetiko, 50 ml/320 Kč, poetiko.organic

Fantastické složení
Základ tvoří levandule, v kosmetickém průmyslu oblíbená pro své čisticí a dezinfekční vlastnosti, která pleť zároveň zjemňuje a zklidňuje. Její účinky se projevují především u mastné a aknózní pleti, ale ani smíšená a suchá pleť nepřijdou zkrátka – krásně je rozzáří. U citlivé a ekzematické pokožky zase pomůže zklidnit začervenání či infikovaná místa.

V masce dále najdeme konopný olej, jemuž vysoký obsah a pro lidské tělo příznivý poměr omega-3, omega-6 a omega-9 nenasycených mastných kyselin zajišťuje pozici jednoho z nejhodnotnějších olejů na světě. Je vhodný pro všechny typy pleti, neucpává póry, bojuje proti akné a působí i jako prevence proti kožním onemocněním. Po boku mu stojí čtyři pomocníci: kopřiva, vysoce kvalitní slunečnicový olej, vitamin E a rozmarýnový antioxidant.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz