Sociální sítě
Nahoru

Soutěž o valentýnskou večeři v The Artisan

Soutěžte s portálem iLuxus.cz a vyhrajte romantickou valentýnskou večeři pro dvě osoby v restauraci The Artisan luxusního pražského hotelu Marriott. S partnerem si můžete pochutnat na speciální čtyřchodové valentýnské večeři, včetně drinku na uvítanou, předkrmu, dvou hlavních chodů, dezertu a lahve vynikajícího vína.

Menu šéfkuchaře Davida Rejhona je pro hosty připraveno od pátku 11. února do pondělí 14. února. V pondělí, tedy přímo na den svatého Valentýna, se mohou hosté těšit také na intimní atmosféru za doprovodu živé hudby.

V rámci oslav valentýnského víkendu je také připraven další ze série oblíbených nedělních brunchů, tentokrát s valentýnskou tématikou, který proběhne 13. února.

Hosté si budou moci vybrat ze široké nabídky lahodných pokrmů, včetně čerstvých ústřic, sushi, stařeného roštěnce z Josper grilu, hovězího tataráku, kachních prsou se švestkovou omáčkou, jahodového sorbetu a dalších domácích dezertů od cukrářů restaurace The Artisan.

The Artisan se zaměřuje především na moderní českou kuchyni, využívá výhradně suroviny od lokálních dodavatelů a dbá na dodržování sezónnosti surovin. Dominantou restaurace je ojedinělá otevřená kuchyň, v níž mistři kulinářského umění vytváří pro své hosty ty nejzajímavější kombinace. To vše podtrhují chutě regionálních vín z vybraných rodinných vinařství. Více informací o restauraci The Artisan a její nabídce naleznete zde.

Večeře začínají od 18:00 hodin. / Brunch proběhne od 12:30 do 15 hodin.

Soutěžní otázka: Jak se jmenuje šéfkuchař restaurace The Artisan pražského hotelu Marriott?

a) Gordon Ramsay

b) David Rejhon

c) Zdeněk Pohlreich

Správné odpovědi posílejte do pátku 11. února do 19:00 na e-mail soutez.iluxus@rf-hobby.cz. Voucher na večeři získá 14. správná odpověď.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.