Sociální sítě
Nahoru

Návrat do letecké historie se ženevskou značkou Alpina

Pro letošní rok nabízí švýcarská hodinářská značka Alpina redesign své kolekce Startimer. Ta je určená hlavně pro letecké nadšence, kteří ocení její kompletní revizi a návrat zpět k počátkům tvorby aviatikou ovlivněných hodinek. To se mimochodem velmi dobře podařilo i dalším značkám, jako je třeba IWC, Breitling, případně Sinn.

Alpina Startimer zaujme novým designem inspirovaným pilotními hodinkami vytvořenými značkou na začátku minulého století.

Ve hře je tak nové pouzdro, nová luneta, nové ručky a zcela nový průměr dosahující 41 mm. V tomto rozměru jsou vyhotoveny dvě varianty, a to mechanické Startimer Pilot Automatic, ale také bateriovým strojkem poháněné Startimer Quartz Chronograph Big Date.

Každá z variant bude vyhotovena ve třech různých provedeních, které potěší modrým, černým nebo zeleným ciferníkem, případně ocelovým nebo černým pouzdrem povlakovaným PVD. V nabídce bude mimochodem ocelový, případně prošívaný kožený náramek teletiny.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.