Sociální sítě
Nahoru

Degustace v PRU58

Restaurace PRU58 v pražských Holešovicích je gastronomickým klenotem. Vzdušný prostor plný květin po příchodu vyvolává pocit, že člověk vstoupil do asijské džungle.

Rostliny střídají stoly, které nejsou namačkané na sobě a zaručují tak intimitu gastronomického zážitku. Přece jen, kdo má rád ruch, může využít sezení u kulatého baru, kam se vejde až 15 osob. Výhodou je sledování práce sushi mistrů a barmanů při práci. Každý si najde v PRU58 to své místo.

Na večerním menu je sekce Street Food, Vegetariánská, Flexitariánská a Sushi. Nejčastěji, ale hosté volí degustační menu. Každý si vybere počet chodů a nechává se unášet chutěmi fusion asijské kuchyně. Je to průřez toho nejlepšího, co nabízíme. Degustační menu se mění dle aktuální dostupnosti surovin,“ říká majitel a executive chef v jedné osobě Štěpán Návrat.

Degustační menu začíná na 6 chodech a cena činí 791Kč na osobu. Milovníci vína a bublin si přijdou také na své. Neotřelá nabídka zaujme znalce a laik ocení cenu a chutě. Večeře startují 17:00 a končí 22:30. Lepší je udělat si do PRU58 rezervaci, jelikož se restaurace těší velké oblibě.

Více z rubriky Degustace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.