Sociální sítě
Nahoru

Nový Citroën C5 X bude součástí vozového parku cyklistického týmu AG2R

Citroën jako spolusponzor týmu AG2R Citroën obnoví celý jeho vozový park, do něhož přidá nové vozy, včetně nové vlajkové lodi Citroënu, modelu C5 X, a nového C5 Aircross.

Nový vozový park budou tvořit modely C5 Aircross Plug-in Hybrid, C5 X Plug-in Hybrid a Spacetourer. Je to poprvé, co Citroën vybaví tým vozem C5 X. Zařazení plug-in hybridů do vozového parku má velký význam a zdůrazňuje aktivistický přístup Citroënu k energetické transformaci a přechodu na udržitelnou mobilitu.

Vzhledem k tomu, že tým je neustále v pohybu, má jeho vozový park klíčový význam. Jedním z hlavních kritérií u těchto nových vozů je prostornost paluby.

Tým potřebuje mít s sebou vše od rádiového vybavení, přes helmy, lahve na vodu a zásoby pro jezdce, kola a náhradní díly, jako jsou pláště a nářadí na údržbu, až po náhradní oblečení. Jedno auto veze na každý závod na střeše v průměru až sedm jízdních kol.

C5 X a nový C5 Aircross jsou ztělesněním hodnot, jako je efektivita a spolehlivost. Zaručují mobilitu celého týmu během závodů i tréninků ve všech typech terénu a nabízejí všechny základní prvky pro tým, včetně vynikajícího pohodlí, prostoru na palubě, přístupnosti a nosnosti, nejmodernějších bezpečnostních technologií a vysoce výkonných a ekologických motorů..

Citroën se výrazně zasazuje o udržitelnou mobilitu a je přesvědčen, že by měla být dostupná všem. Modelová řada Citroën bude do roku 2025 plně elektrifikovaná, budou ji tvořit vozy se 100% elektrickým nebo plug-in hybridním pohonem. Rozvíjením různých přístupů k mobilitě chce Citroën svým zákazníkům poskytnout skutečnou svobodu pohybu a zároveň dbát na jejich pohodu při cestování.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.