Sociální sítě
Nahoru

Lepší úroveň sledování vašich oblíbených pořadů

Není na čase přesedlat na vyšší, respektive lepší úroveň sledování televize? Momentální chytrá doba umožňuje sledovat oblíbené filmy a seriály hezky na cestách nebo z pohodlí křesla balkonu. S Lepší.TV disponujete neuvěřitelnými 130 TV stanicemi, možnost podívat se na film nebo seriál zpětně máte možnost až 100 dní a k tomu všemu máte k dispozici videotéku plnou až 1300 filmy.

Všechno míří kupředu přímo raketovým tempem a svět se začíná plnit zařízeními chytřejšími než lidstvo samotné. Velkým trendem se stává možnost sledovat televizi za pomocí internetu. Po přihlášení do Lepší.TV se vám poodhalí dávka pořadů, ze kterých si vybere i ten nejnáročnější uživatel.

S Lepší.TV budete neustále v obraze, protože s tolika moderními funkcemi vám neunikne absolutně nic. Pokud máte nabitý diář schůzkami a nestíháte nový díl seriálu, o kterém jste se bavil s kolegy, nezoufejte. S funkcí zpětného zhlédnutí si ho můžete dopřát prakticky kdykoli, a to po dobu až 100 dní. Nahrávání pořadů taktéž není něco, co by Lepší.TV nezvládla. Musíte si někam naléhavě odskočit a bojíte se, že vám uteče vysílaný pořad? To nic .. stačí zmáčknout pauzu. Nudné pasáže jsou také minulostí, a to s možností přetáčet.

A jak vypadá taková výbava zákazníka Lepší.TV? Tím nejpodstatnějším, co vám nesmí chybět ve výbavě je dozajista internetové připojení (minimálně tedy 3 Mb/s). Dále nesmíme opomenout chytré zařízení, které nabírá hned několik podob. Je libo mobil, tablet, notebook nebo televize? I když teď je trendy skladná elektronika, kterou si vložíte do kapsy u kalhot nebo dámy do malého psaníčka známého návrháře.

Za krásnou atraktivní cenu vám bude k dispozici více než sto TV stanic, které budete moci filtrovat a vybrat si ty nejoblíbenější a nejlepší. Díky televizi přes internet vám odpadnou starosti s kupováním filmů. Nespornou výhodou, kterou se nemůže pyšnit leckdo, je určitě sledování filmů a seriálů prakticky odkudkoli v rámci Evropské unie, kde se nachází internetové připojení. Ať už se nacházíte v business třídě vlaku, kde máte k dispozici notebook, nebo čekáte na přítelkyni v kavárně s tabletem nebo telefonem – Lepší.TV je tu vždy s vámi.

Pokud se rozhodnete přidat do té ,,lepší’’ rodiny, tak vás čekají první dva měsíce jen za 139 Kč měsíčně a balíček HBO na měsíc zcela bezplatně. Osud vašeho balíčku služeb od Lepší.TV následující měsíce je čistě ve vašich rukou. Pokud se nechcete vázat, tak je to ideální služba pro vás, jelikož se nikomu neupisujete.

Dáte šanci lepší televizi pustit si vaše oblíbené pořady kdykoli na ně budete mít chuť a užít si je v plné parádě kdekoli? Pokud ano, více informací najdete na www.lepší.tv.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.