Zářivější pohled s novinkou od Smyssly

Oční okolí je tou nejjemnější a nejcitlivější pokožkou na obličeji, vyžaduje proto specifickou péči, u které platí, že méně je více. Zapomeňte na hutné oleje nebo těžce roztíratelné krémy, oční krém by měl být lehký, vysoce hydratační, se schopností proniknout do nejhlubších vrstev kůže. Přesně taková je nová oční péče od sofistikované české značky Smyssly.

Na všechno stačí jeden krém
Pleť kolem očí je až čtyřikrát tenčí než v ostatních částech obličeje, tudíž není schopna dobře odolávat negativním vlivům, jako je UV záření, znečištění, výkyvy teplot, nebo prohřešky proti zdravému životní stylu (kouření, alkohol, nadbytek cukru, nedostatek spánku). Reaguje na ně poklesem hydratace, která vede ke ztrátě pevnosti a vzniku vrásek. Dalším projevem je špatná mikrocirkulace lymfy, jejímž důsledkem je tvorba váčků, a také špatné proudění krve – příčina namodralých a nahnědlých kruhů kolem očí.

Komplexní oční péče, Smyssly, 20ml/1390 Kč, smyssly.com

Spoluzakladatelka značky Smyssly Cecília Blanárová se rozhodla, že nový oční krém nebude řešit pouze jeden z těchto problémů, ale všechny dohromady.

Tajemství mimořádně účinné péče
Unikátní složka Cernilys podporuje zvýšení průtoku krve a lymfy, čímž jsou redukovány váčky a kruhy pod očima. Zpomaluje tvorbu nových cév, omezuje hromadění hemoglobinu, bojuje proti oxidačnímu stresu a zklidňuje zánětlivé reakce. Klinické studie prokázaly redukci tmavých kruhů pod očima a viditelné zmenšení váčků.

Posílení obranyschopnosti je úkolem peptidů v aktivní látce Defensyl Gly. Pleť se silnou obranou je klidná, nereaguje na každý podnět zbytečným podrážděním nebo alergickou reakcí.

Vosk Floraesters 20 derivovaný z jojobového oleje pleť zvláčňuje, snižuje její tendence k zarudnutí a hloubkově ji hydratuje. Přispívá k obnově ochranné funkce pokožky.

Olej z kamélie japonské obsahuje mastné kyseliny, které pomáhají obnovit pružnost, rovnováhu a hladkost pokožky. Podílí se na jejím zklidnění, snadno proniká do spodních vrstev, kde obnovuje vlhkost a pružnost. Rovněž doplňuje kožní lipidy, které jsou nezbytné pro prevenci ztráty vody a tedy i stárnutí.

Slunečnicový olej se svým uspořádáním podobá lipidům v kožní tkáni, kam rychle a hluboko proniká. Působí jako antioxidant a ochraňuje pleť před ztrátou pevnosti a pružnosti. Má zklidňující, zjemňující, vyhlazující a protizánětlivé účinky.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz