Sociální sítě
Nahoru

Justin Bieber ve spolupráci se značkou Vespa

Vespa vždy podněcovala představivost umělců, stylistů a návrhářů po celém světě. Během posledních let spojila svou autentickou kreativitu s nezaměnitelným stylem Vespa velká jména jako Giorgio Armani, Christian Dior a Sean Wotherspoon a díky tomu vznikly exkluzivní kolekce značek.

Základním stylovým prvkem, který odlišuje novou Vespu podepsanou Bieberem, je monochromatický vzhled.

Tento rok je čas na nečekanou a vzrušující spolupráci v nejvyšších patrech globální popkultury: Justin Bieber, mezinárodně uznávaná hudební hvězda s miliony fanoušků po celém světě, spojil své úsilí se značkou Vespa, a společně představují nový exkluzivní model JUSTIN BIEBER X VESPA, osobně navržený a designovaný slavným zpěvákem.

Bieber je svou vášní pro značku Vespa dobře známý: „Poprvé jsem jel na Vespě někde v Evropě, nejspíš v Londýně nebo v Paříži. Pamatuji si, že jsem viděl Vespu a řekl jsem si: Na takové se chci projet. A skvěle jsem se bavil, když mi vítr proudil ve vlasech. Byla to svoboda a zábava,“ komentuje Justin Bieber.

Okouzlující a nadčasová nová Vespa navržená Justinem Bieberem odráží jeho kreativitu, která přichází vždy, když zpěvák sní o něčem jedinečném, co se stane čistou inspirací.

Miluji Vespu a partnerství s tak klasickou značkou je skvělé. Umět se vyjádřit, ať už výtvarným, hudebním, vizuálním nebo estetickým způsobem, umět vytvořit něco z ničeho – to je mojí součástí. Konečným cílem při vytváření a navrhování je vždy dát věcem jejich vlastní jedinečný směr,“ řekl Justin Bieber.

Bílá barva, kterou zpěvák vybral, prochází všemi prvky Vespy Sprint: od sedla přes rukojeti až po paprsky ráfků. Logo značky a plameny nakreslené na kapotáži jsou rovněž tónované bíle; to je hlavní směr, který chtěl zpěvák vložit do designu, aby ztělesnil kreativitu, živost a energii – společné hodnoty Biebera a Vespy.

JUSTIN BIEBER X VESPA přijede na český trh s klasickým motorem o objemu 125 cm3, který se zapsal do historie Vespy a nyní je přepracovaný podle nejnovějších ekologických norem. Svěží, mladistvé tvary stroje tvoří lehká a přesto funkční kapotáž, zatímco řídítka s nezaměnitelným evokativním obdélníkovým světlometem nesou moderní plně barevný multifunkční TFT displej, který podporuje všechny funkce smartphonu. Kompletní LED osvětlení a nepřehlédnutelné 12” ráfky kol jsou tím nejlepším výsledkem spojení stylu a technologie.

Více z rubriky Motocykly

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.