Sociální sítě
Nahoru

Moravská vína a asijské tapas?

V restauraci Café Buddha mají experimentální novinku. Tou je asijské tapas. Samozřejmě myšleno v nadsázce – jedná se totiž o malé pokrmy, které jsou vhodné k posezení nad skleničkou. Skvělé chutě východní kuchyně zemitě mísí nová nabídka moravských vín. Ideální spojení, nemyslíte?

Tapas nabídka například obsahuje Chuka Wakame neboli marinované mořské řasy chuka v sezamovém oleji. Velmi oblíbené tapas jsou Veggie Spring Rolls neboli domácí smažené vegetariánské jarní závitky se sweet chilli omáčkou. Kreveta na lžičce nesmí chybět. V nové tapas nabídce ji doprovází omáčka nam pla, citrónová tráva, koriandr, šalotka, limetové listy a chilli. Výběr je široký a lze mezi tapas zahrnout i excelentní sushi, které v Café Buddha připravují opravdoví mistři.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.