Sociální sítě
Nahoru

Přípitek na dobrou věc na KVIFF 2022 s Moët & Chandon

Oficiální šampaňské 56. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary Moët & Chandon již tradičně přináší do festivalového života rituál hollywoodských hvězd, oblíbenou filantropickou iniciativu „Toast for a Cause,“ tedy „Přípitek na dobrou věc“.

Každý, kdo si tímto šampaňským připije na zdraví a slávu karlovarského festivalu, přispěje zároveň na dobročinné účely, letos na projekt Patron dětí Nadace Sirius. Úvodního přípitku se symbolicky ujme prezident festivalu Jiří Bartoška.

U hollywoodských hvězd je „Přípitek na dobrou věc“ tradičním rituálem. Je známý například z udílení Zlatých glóbů v Los Angeles. Jedná se o filantropickou iniciativu, kterou do festivalového života v Karlových Varech přináší oficiální šampaňské filmového festivalu Moët & Chandon.

Rituál zahájí samotný prezident festivalu Jiří Bartoška. Výtěžek z letošní dobročinné akce poputuje na projekt Patron dětí Nadace Sirius, který se těší nejen podpory samotného prezidenta festivalu Jiřího Bartošky a hereckých festivalových hvězd Jany Plodkové a Elišky Křenkové.

Za každou slavnou osobnost, která se zúčastní a připije na zdraví a slávu karlovarskému festivalu, přispěje Moët & Chandon finanční částkou na projekt Patron dětí. Projekt během celého filmového festivalu mohu podpořit i sami návštěvníci festivalu a filmoví fanoušci, kteří si během festivalového týdne po vzoru slavných herců vychutnají v Moët Lounge na terase hotelu Thermal v Karlových Varech šampaňské Moët Impérial. Každé zakoupení elegantní lahvičky Moët Mini (20 cl) přinese projektu Patron dětí počet korun odpovídající počtu ročníků MFF KV, tedy 56 Kč.

Více z rubriky Nadace a pomoc

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.