Sociální sítě
Nahoru

Výjimečné outfity a magická atmosféra ovládla PLES SOBJE by MUMM

V Praze se uskutečnil mimořádný ples, který svým konceptem vynikl nad ostatními akcemi u nás. Nádherné místo Martinického paláce na Hradčanském náměstí hostilo netradiční ples SOBJE by MUMM, okořeněný stylem party, a i špetkou maškarního bálu.

Milovníci bohatého programu, originálních módních kreací, individuality a také šampaňského byli součástí večera plného kreativity, který si nenechali ujít ani známé osobnosti.

Úderem deváté hodiny začali prostory zaplňovat první hosté a již z jejich modelů bylo patrné, že se jedná o jedinečnou akci. Jasně daný dress code určený tématem celého večera The Colors Shake Up zapojoval aktivně hosty, aby se stali nedílnou součástí akce a vyjádřili se svým monochromaticky laděným oblečením včetně masky. Barvené propojení se zajímavě až mysteriózně nasvícenými prostory uměleckým studiem Lunchmeat ukázalo krásu historické budovy ve spojitosti s moderním progresivním stylem studia MH architects. Na akci vznikla zajímavá zákoutí například na nádvoří či balkonu, jež nabízela možnost postupného objevování po dobu konání plesu. V jedné červené barvě byl servírován i drink večera – šampaňské MUMM. Červené skleničky skvěle doplnily mix barev a podtrhly exkluzivitu večera.

Neméně zajímavý byl nabitý program, jenž odstartovalo taneční vystoupení Angee Roučkové, Lucie Ginger Molčanyiové a Mikaely Macháčkové. Následně pódium ovládl hudebník a zpěvák 7krát3 v doprovodu kytaristy Igora Ochepovskeho a dýdžejem Chocolaticem, kteří zaplnili hlavní sál tančícími lidmi, jež si nenechali ujít ani následný set dýdžeje Jakuba Stracha aka NobodyListen.

Posledním bodem programu z řad všech originálních umělců bylo vystoupení Vogue beats společně s perfomery Kiki House of Ambitchous. Volba celého programu podtrhla originální koncept večera, který si každý přišel užít naplno.Několik hodin nabitých emocemi a zážitky. Ples, který ukázal kreativitu a chuť užívat si večera pod rouškou tajemna představoval místo setkání různých entit a diverzity. Je v lidské přirozenosti se hýbat, míchat, socializovat, spojovat, rozvířit a opět se spojovat. Jsme různí a tato rozmanitost je výhodou krásné mixologie života.

A jaké outfity oblékly VIP osobnosti? Zuzana Stivínová zvolila komplet flitrovaného saka a dlouhé sukně v červené, již miluje, podtrhnutý péřovým boa. Vlastina Svátková byla zase oděná ve zlaté včetně čelenky a masky. Eva Samková spolu s Bárou Polákovou vynesly modrý a růžový model Odivi z pera designérky a současně i organizátorky Plesu SOBJE by MUMM Ivy Burkertové.

V ikonické černé dorazily návrhářky Klára Nademlýnská a Tatiana Kovaříková. Hlavní barvou večera ale tentokrát nebyla jen černá, odvaha a kreativita se nesla i v podobě variací žluté, zelené nebo modré provázené červenými skleničkami se šampaňským MUMM. O chuťový profil VIP salónku se postarala degustační restaurace Kruh, jež servírovala nevšedně naaranžované amouse bouche. Již nyní se těšíme na další ročník neobyčejné party namíchané z magických ingrediencí hudby, architektury, kultury, chutí a jedinečné atmosféry.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.