Sociální sítě
Nahoru
reklama

„Po práci si rád vychutnám hořkost tonicu Kinley,“ říká Libor Bouček

V minulých dnech jsme měli možnost vyzpovídat oblíbeného moderátora Libora Boučka. Zeptali jsme se, proč se stal tváří nového produktu Kinley Tonic Water Zero, jak vzpomíná na dětství a čím nejlépe uhasí žízeň v teplém letním počasí.

Nedávno jste se stal společně s Emmou Drobnou ambasadorem nového produktu Kinley Tonic Water Zero, tedy tonicu bez cukru. Co vás k tomu vedlo?

Naprosto přesně si pamatuji, jak na začátku 90.let pil tonic můj táta. Bylo to období nových příležitostí, tátovi se dařilo v podnikání a vždycky když přišel z práce a bylo aspoň trochu teplo, pil tonic. Jako limonádu pro dospělé. Tu chuť jsem jako dítě nedával a okamžitě se mi vrylo do paměti, že je to fakt dospělý nealko. Navíc ryze otcovské. Teď jsem víc než rok táta já a být součástí nové, zdravé, linie tak silné značky, jako je Kinley, je radost a čest.

Z jakého důvodu si pravidelně dopřáváte tonic, a jak byste popsal jeho chuť?

Zažene žízeň. Ta přirozená hořkost je přesně chutí, která mi jako čtyřicátníkovi vyhovuje. A o tom, jak zásadní součástí koktejlů tonic je, snad ani nemusím mluvit.

Domníváte se, že nový Kinley Tonic Zero bez cukru chutná oproti běžné verzi jinak?

Přiznám se, že necítím vůbec žádný rozdíl. Výrazná a nezaměnitelná chuť nezmizela a troufám si tvrdit, že v tomto případě je varianta Zero zcela logická a správná. Cukr mi absolutně nechybí. Spíše naopak.

Při jakých příležitostech sáhnete po Kinley Tonic Zero?

Pořádně vychlazený, když začíná zapadat jarní či letní slunce a jako doplněk kvalitního ginu leckdy i ve chvíli, kdy to stejné slunce začíná vycházet.

Novinka Kinley Tonic Zero přichází na trh zcela bez cukru. Je tedy ideálním řešením pro všechny, kteří si hlídají linii. Řešíte váhu i vy?

Snažím se. Minimálně přemýšlet o tom, co v průběhu dne konzumuji. Linie není ani tak osobní posedlost, ale součást produktu, který nabízím. Takže musím vypadat zdravě. A to ve všech ohledech. Je jasné, že cukr leckdy až příliš vstoupil do našich životů a existuje-li způsob, jak ho aspoň trošku eliminovat, měli bychom ho využít. Takže ZERO varianty jsou správným a rozumným řešením.

Více z rubriky Gastro

  • Sezónní Benjamin

    Fine dining restaurace Benjamin ve Vršovicích zaujala michelinské inspektory a nejen je. V českých končinách ojedinělý projekt, který nemá obdoby. Řízená...

    Jan Pešek28.6.2022
  • La Bottega Oaks Deli Bistro otevřelo

    V Oaks Prague, prémiovém residenčním developmentu v Nebřenicích u Prahy, se otevřela první ze dvou restaurací známé italské sítě La Collezione...

    Jan Pešek27.6.2022
  • PRU58 full time

    PRU58 v Holešovicích rozšiřuje svou působnost. V těchto dnech se hosté mohou těšit nově na sedmidenní provoz rozšířený od rána do...

    Jan Pešek27.6.2022
  • Zdravě luxusní

    Hlad v létě existuje. Objev tohoto roku je tady! Zdravé, kvalitní, řemeslně české a luxusní chlebíčky v Bonviván. Do detailu připravené...

    Marek Zelený27.6.2022
  • Osvěžující Chandon Garden Spritz

    Léto je jako stvořené pro svěží chutě a vůně. Na to sází také stylový aperitiv Chandon Garden Spritz, který kombinuje šumivé...

    Marek Zelený24.6.2022
  • Tapas a sangria

    Nejoblíbenějším drinkem v západních zemích je jednoznačně sagria. Nevěříte? Podívejte se na nápojové lístky v New Yorku, Paříži nebo Madridu. Tento...

    Marek Zelený21.6.2022
  • Maxi drinky na Terase U Prince

    Terasa U Prince je pomalu národní památkou. Téměř každý Čech ji zná nebo o ni slyšel. To samé platí pro zahraniční...

    Marek Zelený21.6.2022
  • Nová hvězda na trhu The Duppy Share XO

    Značka The Duppy Share představuje spojení Karibiku a Velké Británie, kterým navazuje na rok 1948. Tehdy dopravila loď loď Empire Windrush...

    Marek Zelený21.6.2022
  • Interiérová vůně ve Four Seasons Hotel Prague oslavuje věčnou krásu českých zemí

    Four Seasons Hotel Prague představil novou na míru vytvořenou interiérovou vůni, která je inspirována českými zeměmi a jejich bohatým dědictvím. Nese...

    Jan Pešek17.6.2022