Sociální sítě
Nahoru

Hublot opět nebude chybět na Lize mistrů UEFA

Liga mistrů UEFA zaujímá v srdcích hráčů i fanoušků speciální místo. Spojuje totiž dohromady ty nejlepší týmy a hráče světa ve vzrušujících zápasech, na které se nezapomíná. Ať už fandíte jakékoliv sestavě, týmu či hráči, vždy si odnášíte jedinečný zážitek v podobě krásné hry.

Ta je společným jmenovatelem celého šampionátu, stejně jako hodinky Big Bang Unico UEFA Champions League. Jsou přímo stvořené pro zachycení těch nejlepších okamžiků fotbalového světa. Třeba nejrychlejšího gólu v historii soutěže, který padl pouhých 10,12 sekund po prvním výkopu, nebo taktické změny v posledních minutách hry, která zcela otočila skóre.

Klíčovým faktorem soutěže je čas a dynamika. Je to už 7 let, kdy všechny rozhodující okamžiky na tabuli rozhodčích měří Hublot a zaznamenává sekundu každého gólu, každé karty, každého vstupu na hřiště i každého vítězství. Hublot už zaznamenal celou řadu památných okamžiků, které se udály od roku 2008, kdy začala jeho spolupráce s UEFA EURO.

Ta pak v roce 2012 přerostla v dlouhodobé partnerství, ve kterém se Hublot stal oficiální časomírou a vytvářel oficiální hodinky. V roce 2015 se Hublot stal také oficiální časomírou Ligy mistrů UEFA a UEFA Europa League. Krom toho je Hublot také oficiálním dodavatelem hodinek pro rozhodčí. Od roku 2018 je partnerem UEFA Europa Conference League (UECL) pro první sezónu 2021-2022 a od roku 2019 také partnerem UEFA Woman’s Champions league.

V rámci oslav sedmého výročí spolupráce s tím nejlepším fotbalovým mistrovstvím teď Hublot uvádí exkluzivní edici hodinek Big Bang Unico v limitovaném počtu 100 kusů.

Big Bang Unico UEFA Champions League má pouzdro o průměru 42 mm, které je vyrobeno ze speciálně barvené keramiky v modrém odstínu, který je věrný barvám Ligy mistrů UEFA. Klíčové momenty na hřišti měří s pomocí manufakturního strojku s chronografem Unico 2, který je maximálně spolehlivý.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.