Sociální sítě
Nahoru

Na cestách a v pohybu s novou kolekcí Montblanc Extreme 3.0

Montblanc inovuje svoji signaturní kolekci pro aktivní a rychlý životní styl a představuje nový kožený design, originální formáty, detaily i důraz na minimalizaci dopadu na životní prostředí.

Při pohybu ve městě, na pracovních cestách i při výpravách do neznámých míst, kolekce Montblanc Extreme byla navržena tak, aby odolala vysokým nárokům každodenního cestování. Posouvání hranic technických inovací kolekce dosahuje nových výšin odolnosti a výkonu, přičemž je vždy vyvažována funkčnost s výrazně elegantním, moderním stylem.

Toto léto se kolekce kožených doplňků Montblanc Extreme 3.0 vrací s vylepšeným vzhledem a zbrusu novou texturou na řadě inovativních módních, a hlavně funkčních tvarů. Ohleduplná k životnímu prostředí, kolekce Montblanc Extreme 3.0 je vyrobená z kůže získané CO2 neutrálním procesem činění a doplněná o podšívku z recyklovaných vláken.

Montblanc Extreme se díky svému dynamickému, sportovnímu designu a originálnímu zpracování kůže stal jednou z charakteristických kožených kolekcí Montblanc a je synonymem pro život na cestách a každodenní dobrodružství. Bylo na čase tuto kolekci inovovat, a to přepracováním jejího charakteristického vzoru a vnesením nových originálních detailů, které odpovídají životnímu stylu nové generace zákazníků značky Montblanc, jež se rovněž zaměřuje na minimalizaci své ekologické stopy a zároveň žije život podle svých vlastních představ,“ říká Marco Tomasetta, umělecký ředitel značky Montblanc.

Motiv Montblanc Extreme byl v nejnovější edici rozšířen na dvě různá měřítka – větší zpracování pro tašky a menší pro drobné doplňky. Sortiment kožených modelů je k dispozici v charakteristické černé barvě Montblanc a v poutavé britské zelené, kombinované s kovovým kováním v černé barvě. Ikonický znak Montblanc byl pro tuto kolekci zvětšen do dvou různých velikostí. Tři tašky a opasek Extreme 3.0 jsou vybaveny originálním zapínáním inspirovaným světem horolezectví s výraznou černou povrchovou úpravou. Zapínací spona M LOCK 4810 je vybavena speciálním mechanismem, který na stisknutí bočních páček reaguje rychle a efektivně, a je určen pro úplné a bezpečné uzavření, stejně jako pro snadné otevření kdykoliv je potřeba.

Kolekci Montblanc Extreme 3.0 tvoří řada doplňků různých tvarů, velikostí a funkcí, které jsou navrženy tak, aby vyhovovaly životnímu stylu těch, pro které každý den není rutinou, ale dobrodružstvím, ať už v práci nebo při zábavě

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.