Sociální sítě
Nahoru

Dokonalá pleť v jediné tobolce

Curapil Intensive Skin Care je jedinečná intenzivní výživa pro krásnou a zdravou pleť bez vrásek. Každá tobolka obsahuje unikátní směs pupalkového oleje, vitaminů a přírodního komplexu s ceramosidy, které pomáhají udržet pleť pevnou, hydratovanou a svěží. V jednom balení se nachází 60 tobolek, což vystačí na jeden až dva měsíce kúry. Ideální je konzumovat tobolky během jídla.

Curapil Effect

Přípravek zlepšuje kvalitu pleti, vlasů a nehtů, dlouhodobě zpevňuje, vypíná, hydratuje a vyživuje pokožku, podporuje její regeneraci a hojení, pomáhá v boji s prvními vráskami, vyrovnává hormonální hladinu, snižuje příznaky PMS a zvyšuje komfort během menstruace. Výsledkem tedy není jen krásnější vzhled, ale celkové zlepšení zdraví a psychické pohody, tzv. #curapileffect.

Curapil Intensive Skin Care, Curapil, 60 tobolek/ 1299 Kč, curapil.cz

Unikátní složení

• Pupalkový olej: Skvělý pomocník při vnitřní péči o pokožku, vlasy a nehty. Zlepšuje kvalitu pleti, zmírňuje akné a tlumí i další kožní problémy. Pozitivně ovlivňuje hormonální hladinu v těle, snižuje menstruační potíže a PMS.

• Ceramosidy: Přírodní komplex fytoceramidů z rostlin a jiných lipidů pomáhá udržet pleť pružnou a vláčnou. Pokožka je při pravidelném užívání na pohled i na omak hydratovaná, svěží a vypnutá.

• Biotin (vitamin H): Biotin přezdívaný vitamin krásy příznivě ovlivňuje nervovou soustavu, pokožku i vlasy. Udržuje psychickou pohodu a je rovněž důležitým zdrojem energie.

• L-methionin: Aminokyselina, která se podílí na biosyntéze cysteinu, kreatinu, bílkovin a karnitinu. Všechny tyto látky jsou významnými prvky a najdeme je v orgánech, svalech i pokožce lidského organismu.

• Kyselina pantothenová (vitamin B5): Nachází se v tkáních a pro naše tělo je nepostradatelná. Přispívá k psychické pohodě, je klíčová při tvorbě buněk, pomáhá při dlouhodobém stresu a podporuje hojení kožních ran.

• Kobalamin (vitamin B12): Důležitý pro správné fungování nervové soustavy, při tvorbě červených krvinek a okysličování buněk.

• Vitamin E: Známý také jako antioxidant tokoferol. Chrání buňky před poškozením a působí proti oxidačnímu stresu. Pomáhá s hormonální nerovnováhou, během klimakteria a menstruačního cyklu.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.