Restaurace Deer v centru Prahy, jen pár kroků od Staroměstského náměstí, je sázkou na jistotu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš zde před nedávnem začal působit a změnil ráz celé restaurace. Fine dining s mezinárodním menu na vysoké úrovni. Gastronomický zážitek utvrzuje vytříbený servis a neuvěřitelně příjemné atriové prostředí.
V novém menu nechybí signature sekce zvěřina, tím to ovšem nekončí. „Chápu, že ne každý holduje zvěřině, proto jsem se rozhodl do menu otisknout kromě lesa i moře. Hosté v něm tedy také naleznou ryby a mořské plody. Osobně bych rozhodně doporučil Linguine s mořskými plody. Kromě domácích těstovin a hráškového pyré host na talíři nalezne mušle svatého Jakuba, krevety, kalamáry a slávky. Dokonalý pokrm, který jen tak neomrzí,“ dodává šéfkuchař Lubomír Dolejš.
Kromě již zmíněného dále sekci moře v menu zastupuje Filet z pražmy královské, který doplňují dušené mušle, grenaillle a estragonová omáčka. Za povšimnutí stojí grilované chapadlo z chobotnice s cizrnovým krémem, omáčkou z citronové trávy, tomaty a fazolkami. Milovníci tuňáka si přijdou také na své, jelikož v menu nechybí Steak z tuňáka žlutoploutvého s wasabi pyré, shitake a teriyaki demi-glace.