Sociální sítě
Nahoru

Dokonalý úsměv vám vykouzlí zubní fazety od DentaLabs

Kvalitní materiály, moderní technologie a tým zkušených stomatologů DentaLabs s.r.o. jsou zárukou spokojenosti pro klienty, kteří chtějí za pomoci zubních fazet získat dokonalý úsměv. Vysokou kvalitu získáte v případě DentaLabs s.r.o. za dostupnou cenu, kdy si investice do nového úsměvu můžete rozložit do nízkých měsíčních splátek.

Zubní fazety řeší celou řadu nedokonalostí chrupu

O výhodách služeb estetické stomatologie společnosti DentaLabs s.r.o. se můžete přesvědčit na úvodní bezplatné konzultaci, na které s vámi stomatolog probere možnosti řešení vad chrupu, jako jsou například:

  • různá délka, velikost či barva zubů
  • oprava zlomených či prasklých zubů
  • oprava opotřebovaných zubů
  • zakrytí skvrn a zabarvení zubů
  • zakrytí velkých výplní měnících barvu zubu.

Zubní fazety jsou zhotoveny na míru a pouze z ověřeného materiálu

V rámci konzultace získáte scan zubů a vizualizaci toho, jak váš úsměv bude vypadat po zákroku.

Samotný zákrok se skládá z přípravní a realizační části, kdy stomatolog nejdříve připraví zuby pacienta na aplikaci fazet, následně jsou zhotoveny zubní fazety na míru, kdy DentaLabs s.r.o. dokáže fazety zhotovit do 48 hodin, následně dochází k samotné aplikaci, leštění, obroušení, načež klient odchází spokojen domů s tím, že radost mu nově dělá dokonalý úsměv.

Keramické fazety jsou zhotoveny z kvalitní keramiky zaručující skvělý vzhled, vysokou pevnost a dlouhou životnost.

Požádejte o úvodní bezplatnou konzultaci

Více o službě zhotovení fazet společnosti DentaLabs s.r.o. najdete na internetových stránkách https://www.dentalabs.cz/zubni-fazety, kde je k dispozici i kontaktní formulář pro sjednání úvodní nezávazné konzultace, recenze stávajících klientů.

 

Zdroj obrázku: New Africa / Shutterstock.com

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.