Sociální sítě
Nahoru

Formule 1 znovu v České republice

Nejpopulárnější formulová show míří do Prahy. Přesně 29 minut trvalo, než duo EisKing vyprodalo legendární kino Lucerna. Po Bratislavě, Košicích a Brně tak bude i v sobotu 24.9. plný dům. A tentokrát s nečekaným překvapením.

Slovenský komentátor Števo Eisele a český profesionální závodník Josef Král tvoří nerozlučnou dvojici už od sezóny 2013. Společný projekt vycházející z akronymu EisKing baví československou formulovou rodinu čtvrtý rok. Na začátku byla naučná videa ze zákulisí F1 na YouTube, které dodnes vidělo téměř 7 milionů diváků. Následovaly debriefingy po každé Velké ceně F1, podcasty, merch a dokonce i EisKing nakládané okurky.

Dokonalé propojení online a offline světa představuje unikátní EisKing TOUR. Originální show plná kvalitních informací, skvělé zábavy, technických rozborů, interakce s publikem a tomboly s výjimečnými cenami. Jako vždy i tentokrát platí: očekávejte neočekávané.

Na Prahu si proto připravili něco speciálního. Všichni návštěvníci uvidí na vlastní oči skutečný monopost Formule 1 – Force India VJM10 z roku 2017!

Žádný show car, žádná maketa či předělaná GP2. Esteban Ocon absolvoval přesně s tímto modelem závěrečných 9 Velkých cen sezóny. Až osmkrát dokázal bodovat a v Mexiku obsadil dokonce pátou příčku. Spolu s parťákem Sergiem Pérezem získali pro Force Indii fantastické 4. místo v Poháru konstruktérů.

A pozor! EisKing VIP návštěvníci budou mít neopakovatelnou možnost si sednout do originální Oconovi sedačky a aspoň na moment se cítit, jako skutečný pilot F1. Samozřejmě za předpokladu splnění rozměrového požadavku. Pokud to nevyjde, tak další variantou je Ferrari 488 Challenge týmu Scuderia Praha Racing, pro který závodí Josef Král. Všechny tyto skvělé zážitky vyfocené na mobil si poté účastníci budou moci odnést v tištěné podobě díky přístroji PIXITO Mini.

I přes obrovský zájem je kapacita kina Lucerna omezená. Všechny lístky zmizely během 29 minut. Členové prémiového klubu EisKing TEAM se ale při nákupu ani tentokrát nemuseli stresovat. Personalizované tričko, unikátní ponožky, slevy od partnerů nebo sledování videí v předpremiéře včetně předkupního práva na nezapomenutelnou show EisKing TOUR. K tomu se už nyní pracuje na kalendáři akcí na příští rok.

Velmi brzy bude představený nový balíček atraktivních členstev EisKing TEAM pro sezónu 2023. Být Součástí EisKing TEAMU ať už jako PILOT, MECHANIK nebo DATA INŽENÝR se opravdu vyplatí.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.