Sociální sítě
Nahoru

La Bottega Oaks Deli Bistro se zapojí do „Prague Mussle Week“

La Bottega Oaks Deli Bistro v Nebřenicích se připojí k dalším restauracím, které budou nabízet ve svých podnicích mušlové delikatesy v rámci food festivalu Prague Mussle Week. Italská restaurace, v níž najdete prvotřídní kuchyni z lokálních surovin, se vůbec poprvé bude účastnit podobného festivalu.

O gastronomický zážitek se jako vždy postará šéfkuchař Jan Kliment, který se svým týmem pravidelně připravuje speciální eventy s doprovodným programem a tematickými pokrmy. Přijít ochutnat toto mimořádně zdravé jídlo s vůní moře můžete od 26. září do 2. října.

Slávky či mušle, jsou středomořská delikatesa plná minerálů, bílkovin, železa a vitamínů, která zároveň prospívá našemu srdci, kloubům i pokožce. Mušle jsou zároveň jednoduché na přípravu a cenově dostupné. Dále obsahují málo kalorií, takže jsou vhodné i pro ty, kdo pečují o štíhlou linii.

La Bottega Oaks Deli Bistro si tentokrát pro své hosty v rámci food festivalu Prague Mussle Week připravilo akci 1+1 porce zdarma. slávky se salámem cacciatore, kořenovou zeleninou, tymiánovou omáčkou a bílým vínem nebo slávky s květákovým velouté, lanýžovým olejem a citronovou marmeládou či slávky s citronovou trávou, rybí omáčkou dasi, limetou a consommé z krevet.

Z hlavních chodů můžete vyzkoušet black ink tagliolini s ropušnicí, slávkami a omáčkou cardinal, dále pak spaghetti aglio olio peperoncino s vongolemi a plocholistou petrželkou nebo slávky s krevetami, vongolemi a omáčkou cacciucco.

Jsme velice rádi, že i my se připojíme do food festivalu Prague Mussle Week a pro hosty jsme si připravili to nejlepší z darů moře. Slávky jsou velice chutný a lehký pokrm. Se svým týmem jsem připravil například slávky s květákovým velouté, lanýžovovým olejem a citronovou marmeládou. Z hlavních chodů bych doporučil black ink tagliolini s ropušnicí, slávkami a omáčkou cardinal, ale jsem si jistý, že chybu návštěvníci neudělají ani u jednoho pokrmu,“ říká šéfkuchař Jan Kliment z La Bottega Oaks Deli Bistro.

Přijít ochutnat mušlové menu v La Bottega Oaks Deli Bistro v rámci food festivalu Prague Mussle Week můžete přijít od 26. září do 2. října.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.