Sociální sítě
Nahoru

České šicí stroje se zárukou kvality

Šití zažívá v posledních letech velký návrat. Dříve to bylo z nutnosti, nyní můžete šít z několika důvodů:

  • Ušijte si nevšední oblečení nebo bytové doplňky
  • Udržitelnost. Oblečení můžete snadno přešít a recyklovat.
  • Šetrnost. Sami si opravte či upravte oblíbené kousky.

Pokud se rozhodnete začít šít, a ještě stroj nemáte nebo ten váš dosluhuje, v dnešní době jsou k dostání šicí stroje pro všechny švadlenky, ať už začínající nebo pro které je šití už i vášeň.

Nabídka šicích strojů Garudan je určena pro všechny, kteří rádi šijí. Na výběr máte všechny typy šicích strojů pro různé druhy látek a operací. Pokud kladete důraz na design, tento český výrobce představuje šicí stroje nejen v klasickém provedení, ale i ve výrazných barvách či limitované edici.

Mechanické a elektronické šicí stroje

Pro začátky se šitím jsou vhodné základní mechanické šicí stroje. Takové šicí stroje se ovládají a nastavují čistě mechanicky. Výhodou je jednodušší ovládání, avšak i tak jsou spolehlivými a výkonnými pomocníky.

Oproti jednoduchému ovládání mechanických šicích strojů, elektronický šicí stroj se nastavuje pomocí displeje a tlačítek. Není důvod se takového ovládání bát, displej přehledně zobrazí veškeré nastavení. Elektronické šicí stroje nabízí mnohem více funkcí jako je např. automatické ušití knoflíkové dírky nebo různé druhy stehů včetně ozdobných.  Nechybí ani stroje s profesionálními funkcemi jako je automatický odstřih nitě, s velkou pracovní plochou nebo s kolenní pákou pro zdvih patky, která urychluje šití.  Snadno s nimi ušijete oděvy z úpletů, jemných látek i odolné rifloviny. 

Overlocky a coverlocky

Pokud vás tvorba oděvů opravdu baví a věnujete se jí pravidelně, doporučujeme pořídit si i šicí stroje typu overlock a coverlock. Dokážou být perfektními pomocníky.

Overlocky neboli obnitkovací stroje jsou šicí stroje, které sešívají, ořezávají a zároveň přitom i začišťují okraje materiálů. Výsledek šití vypadá profesionálně.

Coverlocky se díky pružnému stehu používají především při zpracování úpletů.  Oceníte je hlavně při zapravení okrajů triček, mikin, legín.  Můžou se hodit k ozdobnému prošívání nebo lemování za pomocí přídavného aparátu.  Dopřejte si dokonalé zakončení na všech oděvech i dekorativních výrobcích. 

Vyšívací a quiltovací stroje

Chcete si ozdobit oděvy vlastní výšivkou?  Od značky Garudan si můžete vybrat vyšívací stroje s různými funkcemi, se kterými bude vyšívání snadné. Pro ty, kteří nehledají stroj jen pro běžné šití, ale zároveň chtějí na stroji také vyšívat, je dobrou volbou kombinovaný stroj. Potřebujete vyšívat rychleji a více barvami?  Pak zvolte desetibarevný vyšívací stroj, se kterým zvládnete i vícebarevné vyšívání.

Pokud jste podlehli fenoménu prošívání a volné výšivky, pak vás nabídka quiltovací techniky také nezklame.  Můžete si vybrat domácí šicí stroje s možností quiltování i profesionální quiltovací stroje pro prošívání a volné quiltování. Quiltovací rámy vám usnadní prošívání, zároveň ušetří prostor.

Ušijte si sami originální oblečení nebo proměňte stávající v originální kousek. S šicími stroji Garudan to bude snadné.

Značka Garudan představuje nejen tradici, kvalitu ale i preciznost, profesionalitu, a navíc i osobitý design.  U všech strojů je celokovová konstrukce a silný motor samozřejmostí.

Garudan si stojí za výkonem, ale hlavně za kvalitou svých strojů, proto na ně nabízí záruku 3 roky.

Současná nabídka šicích strojů je rozmanitá, od značky Garudan si však vybere každý a kdo si neví rady, tomu ochotně poradí zkušený tým. Nechybí ani veškerý servis strojů, včetně nabídky příslušenství a náhradních dílů.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.