Sociální sítě
Nahoru

Obědy nově i v kavárnách CrossCafe

V síti kaváren CrossCafe nemají jen dobrou kávu a spoustu poctivých dortů a koláčů. Ve všední dny sem můžete klidně vyrazit i na pořádný oběd. Dáte si tu polévku a hlavní chod, menu se každý den mění.

Obědové menu s názvem Pořádný oběd se v kavárnách CrossCafe podává od 10:30 do 14:30 a vždy v něm najdete vydatnou zeleninovou polévku a poctivé teplé hlavní jídlo.

Do podzimní nabídky, která začíná 19. října, šéfkuchař Luboš Martínek zařadil zapečené noky se špenátem a kuřecím masem, těstoviny se sušenými rajčaty a mozzarellou, CrossBowl s pečenou dýní, Chicken Tikka s bylinkovým chlebem naan a Chili con carne. Stálicí mezi hlavními jídly, na níž si můžete pochutnat denně, jsou noky s rajčatovou omáčkou a kuřecím masem. Menu se vždy s příchodem nové sezóny bude měnit.

Cena Pořádného oběda je od 129 Kč. Využít lze i speciální obědové menu, kdy za cenu zvýhodněnou o 15 – 20 % dostanete sendvič nebo hlavní jídlo, nápoj a polévku nebo malý salátek či svačinku.

Samozřejmě zůstaňte ale i na dezert, místní dorty a koláče jsou vyhlášené. Vyrábí je tým cukrářek podle receptur šéfkuchaře Luboše Martínka jen z těch nejkvalitnějších surovin. Ke sladkému patří káva, a to je v CrossCafe základ. Proto v každé kavárně najdete v nabídce nejen jejich vlastní kávovou směs CrossCafe blend, ale také výběrovou kávu, kterou pečlivě vybírají kávový experti CrossCafe a několikrát do roka ji na mlýnku obměňují.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.